جریمه مشترکان پر مصرف آب برای آبرسانی به روستاها هزینه خواهد شد پایگاه خبری لقمه:مصوبه نوبت سوم بررسی جزئیات بودجه در مجلس، مبلغ دویست (۲۰۰) ریال جریمه هر متر مکعب آب شرب مازاد بر الگوری مصرف را مشول مالیات بر درآمد و ارزش افزوده ندانست و نحوه هزینه کرد آن برای آب . . .
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: فوت ۷۴ بیمار کووید ۱۹ در یک روز/ افزایش شهرهای قرمز کرونایی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزیر بهداشت یکشنبه سوم اسفند ۹۹، در ارتباط زنده خبری با شبکه خبر سیما به ارائه آمار روزانه کرونا پرداخت.
در جمع خبرنگاران عنوان شد: توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی پایگاه خبری لقمه: ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت درباره چگونگی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و واکسن ایرانی کوبایی توضیحاتی را در جمع خبرنگاران ارائه کرد.
ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی بین سلامت مغز با رژیم مدیترانه ای نیافته اند اما یافته ها نشان می دهند در پیری مغز افرادی که بیشترین پیروی را از این الگو داشته اند، عملکرد بهتری دارند . . .
آیت الله رشاد: صدور فتوای طبی بر اساس روایات بی سند جرم است/با حیثیت اسلام بازی نکنید پایگاه خبری لقمه: آیت‌الله علی اکبر رشاد تاکید کرد که تضعیف جایگاه دین است.
موز وارداتی در راه است/امسال نمایشگاه بهاره برگزار نمی شود پایگاه خبری لقمه: دبیر ستاد تنظیم بازار از تامین ذخایر میوه و واگذاری تنظیم بازار به اصناف خبر داد.
صفحه 193 از 1741  اول  قبلی   188    189    190    191    192    193    194    195    196    197    198   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

  مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر اضافه وزن دارید، بخوانید کاهش وزن به ویژه در ناحیه شکم از طریق رژیم غذایی یا ورزش و یا هر دو این عوامل، موجب بهبود چشمگیر در کیفیت خواب افراد می شود.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
درمان بی‌خوابی با ترش‌ترین میوه دنیا خواص طبیعی برخی از میوه‌ها از قوی‌ترین دارو‌ها مؤثر‌تر است و ‌می‌تواند به سلامت افراد بویژه در دوران سالمندی کمک فراوانی نماید.