وزیر کشاورزی باید رسما از کشاورزان گندمکار و شالیزار عذرخواهی کند پایگاه خبری لقمه: نماینده رشت با انتقاد از توهین وزیر کشاورزی به یک کشاورز، گفت که وزیر کشاورزی باید به جای توهین به کشاورز در مورد دلیل واردات بیش از یک میلیون تن برنج پاسخ دهد.
قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان پایگاه خبری لقمه: قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا به بیش از ۲۰۰۰ تومان رسیده است، هر چند که این قیمت کمتر از نرخ مصوب تعیین شده است اما جالب اینجاست که این محصول تا دو روز پیش کمتر از کیلویی هزار تومان . . .
چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر طب سنتی گفت: مواد غذایی سرد همچون هندوانه و انار ترش، همچنین مرکبات به‌ویژه با طعم ترش، مثل برگه هلو و زردآلو در شب یلدا باید به میزان اندک مصرف شود.
یلدا شده باعث و بهانه/ تا جمع شویم درون خانه پایگاه خبری لقمه: مجتبی باقی از شاعران کشورمان در آستانه شب یلدا شعری سروده است.
جلوگیری از پرخوری با برخی از مکمل های غذایی پایگاه خبری لقمه: شاید برای کنترل هوس غذا خوردن و جلوگیری از پرخوری نیاز به دریافت برخی مکمل های غذایی داشته باشید.
فروش کله پاچه متناسب با اتومبیل مشتری! پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه طباخان تهران با اشاره به کاهش فروش کله پاچه نسبت به سال گذشته از برخی تخلفات صورت گرفته در این صنف گفت. یفق
توصیه‌های تغذیه‌ای شب یلدا پایگاه خبری لقمه: شب یلدا یکی از قدیمی‌ترین رسومات ما ایرانی‌ها محسوب می‌شود. افراد باید در مصرف خوردنی‌ها احتیاط کنند تا دچار عوارض ناشی از پرخوری در این شب نشوند.
صفحه 254 از 1741  اول  قبلی   249    250    251    252    253    254    255    256    257    258    259   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت