اخذ مجوز برای صادرات کالاهای قاچاق الزامی شد پایگاه خبری لقمه: اخذ مجوز بهداشتی، استاندارد، قرنطینه‌های نباتی و دامی برای صادرات کالاهای قاچاق الزامی شد.
ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر امور گلخانه‎ها، گیاهان داروئی و قارچ خوراکی گفت: ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند.
درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! پایگاه خبری لقمه: رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو ضمن توصیه اکید به مردم برای مصرف لبنیات صنعتی، درباره شایعه استفاده از دستمال کاغذی د . . .
اسامی۱۲ محصول غذایی غیراستاندارد اعلام شد پایگاه خبری لقمه: ۱۲ محصول غذایی به دلیل غیراستاندارد بودن در بازرسی‌های صورت گرفته از واحدهای تولیدی، صنفی و عرضه مواد غذایی طی ماه گذشته توقیف و به دادگاه معرفی شد.
آیا مصرف شیر تاثیری بر دفع آلودگی هوا دارد؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره بیماری‌های مزمن تنفسی وزارت بهداشت گفت: افراد در روزهای آلوده مصرف انواع لبنیات را بالا ببرند، مردم دقت داشته باشند از شیر کم چرب استفاده کنند چرا که کلسیم موجود در نوع کم . . .
مصرف نوشابه گازدار ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد تنها مصرف دو قوطی نوشابه گازدار در هفته برای افزایش ریسک بیماری قلبی، سکته، فشارخون بالا و دیابت کافی است.
ارتباط سویا با سرطان سینه پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، ترکیب موجود در محصولات غذایی سویا به توقف روند پیشرفت سرطان سینه کمک می کند و شیوه ای به سوی درمان های جدید پیشگیری از بیماری خواهد بود.
صفحه 314 از 1741  اول  قبلی   309    310    311    312    313    314    315    316    317    318    319   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

  مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟ اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
گیاه بامبو پادزهر سرطان در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.