مربای پوست هندوانه این هم یک استفاده دیگر از هندوانه
روش تهیه قطاب سیب و دارچین قطاب سیب و دارچین از شیرینی ها خوشمزه است که حتما باید امتحانکنید.
روش تهیه مربا و شربت آلبالو مربا و شربت آلبالو از جمله خوراکی خوشمزه و پرطرفدار در بین مردم است که روش تهیه آن نیز زیاد سخت نیست.
روش تهیه شیره و ارزش غذایی آن شیره جزو خوراکی‌هایی است که شنیدن نام آن خیلی از ما را به یاد خاطرات گذشته می‌اندازد. زمانی که دیگ‌های بزرگ از شب تا صبح می‌جوشیدند تا شیره را پای ثابت سفره‌مان کنند. چقدر خوردن شیره و خامه و شیره و ش . . .
دستور پخت شیرینی عسلی برای عید فطر عید فطر نزد برخی از ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و در این روز به دیدوبازدید می روند. شیرینی عسلی دستور تهیه آسانی دارد که در زیر می خوانید.
کاپ‌کیک شکلات تلخ و تمشک برای عید فطر با دستور زیر تعداد 24 عدد کاپ کیک تهیه می شود.
طرز تهیه شیرینی مشهدی برای عید فطر شیرین مشهدی از قدیم در اعیاد باستانی ایرانی و همچنین در عید فطر کاربرد داشته است.
صفحه 15 از 26  اول  قبلی   10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.