رخشان بنی‌اعتماد: بی مهری با طبیعت در سلامت جامعه موثر است پایگاه خبری لقمه: رخشان بنی‌اعتماد، افزایش عدم سلامت جسمی و روحی را در جامعه نگران‌کننده عنوان کرد و گفت: آلودگی‌های محیط زیستی و شرایط غیر طبیعی انسان معاصر در افزایش آمار بیماری‌ها به شکل سرسام‌آوری . . .
به بهانه برگزاری دومین دوره؛ جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
مدیركل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور: جشنواره فیلم سلامت برای هنرمندان دغدغه سازی می کند پایگاه خبری لقمه: مدیركل فرهنگی وزارت بهداشت، گفت: جشنواره فیلم سلامت می تواند در ایجاد دغدغه ارتقای سلامت در میان هنرمندان نقش موثری داشته باشد.
رئیس جشنواره فیلم سلامت در گفتگو با لقمه: منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
غذای خود را پرینت کنید! پایگاه خبری لقمه: کسانی که بیش از سه دهه از عمرشان می‌گذرد به خوبی به یاد دارند که تا چند سال پیش، پرینترهای سوزنی برای خود پدیده‌ای به حساب می‌آمد و کسی باور نمی‌کرد که این فناوری چنان سریع رشد کند و . . .
هنرنمایی جوان کره ای بر روی فنجان قهوه پایگاه خبری لقمه: جوان کره‌ای بدون گذراندن هیچ کلاس آموزشی در زمینه نقاشی، مهم‌ترین آثار نقاشی جهان را در مقیاس کوچک بر روی فنجان‌های قهوه به تصویر می‌کشد.
ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار پایگاه خبری لقمه: کلی ایده های خوب برای تزئین حلوا سر سفره افطار واستون داریم که باید حتما ببینید.
صفحه 8 از 23  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.