صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
جشنواره و نمایشگاه ها
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم
پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی دام و طیور از 8 آبان
مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی دام و طیور گفت: چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی دام، طیور و فرآوردههای لبنی و صنایع وابسته از 8 تا 11 آبان ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی برگزار میش . . .
در همایش روز جهانی غذا؛
کتاب «نقش صنایع غذایی در صنعت غذای ایران» رونمایی شد
کتاب «نقش صنایع غذایی در صنعت غذای ایران» در همایش روز جهانی غذا رونمایی شد.
رئیس کانون صنایع غذایی ایران عنوان کرد:
صنعت غذای کشور از نظام توزیع نامناسب رنج میبرد
محمدرضا مرتضوی با بیان این مطلب گفت: این امر آسیب جدی به مصرف کننده وارد میکند و با افزایش قیمت تمامشده از قدرت خرید مردم میکاهد.
وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا عنوان کرد:
ناهماهنگی سازمانهای مرتبط با سلامت مردم پذیرفتنی نیست
انتظار دارم سازمانهای نظارتی، هماهنگی بیشتری با هم داشته باشند و دیگر شاهد آن نباشیم که سازمان استاندارد برای سلامت یک فرآورده در مقابل سازمان غذا و دارو بایستد.
رئیس سازمان غذا و دارو در همایش روز جهانی غذا:
تقلبات غذایی معضل بسیار جدی است/ ایجاد شبکه شناسایی تقلبات غذایی
معاون وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا گفت: در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم.
همایش روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت برگزار شد
همایش روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در سالن اجلاس سران برگزار شد.
صفحه 8 از 16
اول
قبلی
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی
این منابع غذایی سرشار از ویتامین C و E ، آهن و ک...
فوت و فن پخت سالم ته چین
اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...
ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید
مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تولید دانههای روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است
پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانههای روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانههای روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن
رژیم میگیرید اما وزنتان پایین نمیآید؟ پوستتان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهایتان شکننده و عرق تنتان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدنتان است که مو و حتی دستگاه گوارشتان را ناسازگار میکند.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی
این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقتگیر نبودن به غذای سنتی ترجیح میدهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان میفروشند.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است