رئیس کانون صنایع غذایی ایران عنوان کرد:
صنعت غذای کشور از نظام توزیع نامناسب رنج می‌برد


محمدرضا مرتضوی با بیان این مطلب گفت: این امر آسیب جدی به مصرف کننده وارد می‌کند و با افزایش قیمت تمام‌شده از قدرت خرید مردم می‌کاهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، همایش روز جهانی غذا صبح امروز شنبه 25 مهرماه با حضور «دکتر حسن هاشمی» وزیر بهداشت، «دکتر رسول دیناروند» رئیس سازمان غذا و دارو، تعدادی از مدیران ارشد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، صاحبان صنایع غذایی و همچنین اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در سالن اجلاس سران برگزار شد.

«محمدرضا مرتضوی» رئیس کانون صنایع غذایی ایران در همایش روز جهانی غذا گفت: بعضی از دستگاه‌های دولتی ما را تشویق به گران کردن محصولات مان می‌کنند اما باید اشاره داشت که در صورت گران شدن قیمت کالاهای صنایع غذایی دیگر مردم قدرت خرید ندارند.

وی اظهار کرد: صنایع غذای ایران سابقه 100ساله دارد و در منطقه خاورمیانه جزو قدیمی‌ترین صنایع به حساب می‌آید. صنایع غذایی ایران در اشتغال 430 هزار نفر معادل 17 درصد مشاغل کشور نقش دارد.

رئیس کانون صنایع غذایی ایران ادامه داد: کمتر کشوری در خاورمیانه سابقه صدساله در اصلاح بذر و حفظ نباتات دارد. همچنین سابقه ما در بخش های استاندارد و بهداشت بیش از 50 سال است. قوانین بهداشتی در صنایع غذایی ایران نسبت به سایر کشورها سختگیرانه تنظیم و اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه صنعت غذای کشور دارای دو بخش شناسنامه‌دار و بدون شناسنامه است، گفت: برای تضمین سلامت غذا باید غذا از مزرعه تا سفره مورد پایش قرار گیرد. صنایع تبدیلی بخش کشاورزی به‌خاطر اینکه قوانین سختگیرانه و مجریان امین دارد تکلیف آنها مشخص است اما تکلیف ما از مزرعه شروع می‌شود و بخش زیاد از مشکلات مربوط به صنایع تبدیلی نیست. استفاده از درصد مجاز مواد و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی و باقی‌مانده سموم در موارد دیگر به بخش‌های دیگری از اقتصاد کشور مربوط  است.

رئیس کانون صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه صنعت غذای کشور از نظام توزیع نامناسب رنج می‌برد، گفت: این امر آسیب جدی به مصرف کننده وارد می‌کند و با افزایش قیمت تمام‌شده از قدرت خرید مردم می‌کاهد. بعضی از دستگاه‌ها ما را تشویق به گران کردن محصولاتمان می‌کنند اما باید در نظر گرفت که در صورت گران شدن قیمت کالاهای صنایع غذایی دیگر مردم قدرت خرید ندارند. زمانی که کالا تولید می‌شود تا به دست مصرف کننده برسد شرایط خاص خود را می‌خواهد که وضعیت در حال حاضر رضایت‌بخش نیست اما امیدواریم با کمک دستگاه‌های دولتی نقایص را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: هر چه نظارت بر سلامت غذا بیشتر باشد باید به همان اندازه حفاظت از خود صنعت و غذا نیز افزایش یابد.

رئیس کانون صنایع غذایی ایران در ادامه سخنانش گفت: نمی‌خواهم به‌طور مستقیم انتقاد خود را ابراز کنم؛ اما برای کسب آبرو در صنعت غذا و ساخت یک برند باید سالهای متمادی به مردم خدمت کند تا بتواند اعتماد آنها را جذب کند. اما زمانی که بین دستگاه‌ها اختلاف و ناهماهنگی وجود داشته باشد بزرگترین بازنده و کسی که بیشترین آسیب را می‌بیند مردم و صنایع هستند.

وی درخواست کرد: از مسئولین کشور می‌خواهم اختلافات بین دستگاه‌ها، تقسیم قدرت و قوانین متضاد را کنار بگذارند.

مرتضوی در پایان گفت: قول می‌دهم با پتانسیل‌های عظیم کشور در ماه‌های فروردین و اردیبهشت ماه پیشرفت‌های جدی را در صنایع غذایی کشور شاهد باشیم و میزبان سرمایه‌گذاری‌های زیاد خارجی در این بخش باشیم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8316 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر بازدید: 2333 ساعت: 10:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
چلوخورشت "چنزو" پایگاه خبری لقمه: «جیرجیرک» خبرسازترین حشره در دو،‌ سه هفته اخیر بوده است اما نه به عنوان یک حشره آوازخوان که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی می‌کند؛ بلکه به عنوان جانوری که در یکی از استان‌های کشور یک خوردنی نسبتا محبوب محسوب می‌شود.