رسوم رمضانی استان گلستان چیست؟/از جگر خوردن در شب‌های رمضان تا کمک به فقرا پایگاه خبری لقمه: استان گلستان که رنگین کمان اقوام به شمار می رود، از فارس و ترک تا سیستانی و بلوچ و ترکمن را در خود جای داده است و به همین دلیل آداب و رسوم متنوعی در ماه مبارک رمضان دارد.
جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه، در ارتباط با راهکارهای جلوگیری از سوزش معده در زمان روزه داری، نکاتی را متذکر شد.
رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان فواید بسیاری از نظر معنوی و جسمی دارد اما لازم است برای بهره بیشتر از ماه موارد تغذیه درست را رعایت کنیم. رئیس انجمن تغذیه ایران توصیه‌هایی سلامت‌محور به روزه‌داران ک . . .
فلسفه و فضیلت گرسنگی ماه رمضان چیست پایگاه خبری لقمه: در روایات به فلسفه و فضیلت گرسنگی اشاره شده است برای توضیح بیشتر می‌توان به سخنان علمای اخلاق که برگرفته از روایات می‌باشد، مراجعه نمود زیرا آنان برای گرسنگی فواید زیادی گفته اند.
شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر لزوم رعایت اصول تغذیه‌ای در سحر و افطار توسط روزه‌داران برای آسیب ندیدن سیستم ایمنی بدنشان تاکید کرد.
رمضان در فرهنگ مردم / قاباخلاما و کیسه دوزی رمضان رسوم همچنان رایج آذربایجان شرقی پایگاه خبری لقمه: در آذربایجان شرقی دو سنت قاباخلاما و کیسه دوزی با گذشت قرون همچنان پابرجاست و به خصوص قاباخلاما یا خانه تکانی رمضانی با جدیت اجرا می شود.
استاد تغذیه دانشگاه شهید بهشتی: نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنامه «در انتهای الوند» گفت: هر ماده غذایی خاصیتی منحصربه فرد دارد و برهمین اساس رعایت تنوع در تغذیه بسیار مهم است.
صفحه 3 از 40  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند