صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گردشگری و هتلداری
هرگونه افزایش قیمت هتلها در نوروز تخلف است
معاون گردشگری کشور از تشدید نظارت بر مراکز گردشگری و تثبیت قیمتها در نوروز خبر داد.
انواع رستـوران در هتل
امروزه با توجه به فرهنگها و متعاقب آن ذائقههای مختلف در این دنیای بزرگ انواع رستوران و مکان پذیرایی با امکانات و شرایط مختلف و درجهبندیهای گوناگون(در برخی از کشورها) جهت پذیرایی و ارائه خدمات غذا . . .
وقتی هتلها سنگ تمام میگذارند/ میهماننوازی از VIPها
در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگها فاصله از ما زندگی میكنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح میشوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را . . .
در گفتوگو با مسیحالله صفا، ریاست جامعه هتلداران کیش مطرح شد:
درجهبندی هتلها را به متخصصان جامعه بسپاریم
جزیره کیش در حال حاضر سالانه میزبان یک میلیون نفر گردشگر داخلی و خارجی است، با فعالیت حدود 46 هتل از یک تا پنج ستاره با ظرفیت بالغ بر 4800 اتاق و حدود 11000 تخت از صدرنشینان و قطبهای هتلداری ایران اس . . .
تبدیل کاروانسراهای تهران به هتلهای سنتی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران از تبدیل تعدادی از کاروانسراهای تاریخی این استان به هتل سنتی خبرداد.
صفحه 12 از 12
اول
قبلی
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟
مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...
فرمول بستنی چیست؟
تابستان که میشود، سرانه مصرف خوراكیهایی مانند بس...
فواید و مضرات گیاه خواری
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟
در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟
استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بینالمللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان
شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... اینها اعضای تیمی هستند که سالها است خوشمزهترین نان سنتی ایران را سر سفرههای مردم میگذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا میایستند، و قدیمیترین نان مثلثی شکل دنیا را میپزند؛ سنگک!
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت
ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است