خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که به‌زودی منتشر می‌شود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.
همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیر روابط‌عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تهران از برگزاری همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری در سالن همایش‌های موزه ملی ایران خبر داد.
دوربین‌های عکاسی پیشنهادی برای نوروز پایگاه خبری لقمه: برای عکاسی در سفرهای خانوادگی که عکاسی به منزله یک کار حرفه‌ای نیست، پیشنهاد اول و آخر من همیشه دوربین‌های کامپکت بوده و هست.
گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، . . .
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: مراسم اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور همزمان با افتتاح سال نو راهنمایان گردشگری در کرمانشاه برگزار شد.
سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری پایگاه خبری لقمه: مراسم اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور همزمان با افتتاح سال نو راهنمایان گردشگری در استان کرمانشاه برگزار شد.
صفحه 3 از 12  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری آسان با 10 سم زدای طبیعی هنگامی که در حال اجرای برنامه سم زدایی خود هستید، حتماً ظرف غذایی را همراه خود داشته باشید تا غذاهای مورد نیاز در این دوره را بتوانید با خود به هر جایی ببرید؛ از محل کار گرفته تا مهمانی خانه دوستان.
رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند شما می‌توانید به طور طبیعی و با روش‌های خانگی مثل تغییر رژیم غذایی با روش پسر دار شدن آشنا شوید.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.