صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
پاییز تمام شد، نرخهای خرید تضمینی کشاورزی اعلام نشد
پایگاه خبری لقمه: در حالیکه تاخیر در ابلاغ نرخهای خرید تضمینی محصولات کشاورزی به حدود ۹۰ روز میرسد، کشاورزان بلاتکلیف بدون هیچ برنامهای از تولید و بازار، محصولات مختلف را کشت کردهاند و بر اساس اطل . . .
توسعه گلخانه، تنها راه نجات کشور از بحران کم آبی
پایگاه خبری لقمه: رییس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: افزایش حداقل 10 برابری مصرف آب و تولید نسبت به فضای گلخانه و فضای آزاد تاثیر بسزایی در نجات کشور از بحران کم آبی است.
راه اندازی گلخانه های شهری نیاز به تغییر کاربری ندارد
پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: راه اندازی گلخانه های شهری با هدف تولید محصولات کشاورزی گلخانه ای در تمام شهرهای کشور نیاز به تغییر کاربری ندارد.
افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود
پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن ارگانیک ایران گفت: دولتها تاکنون هیچ کمکی برای تولید محصول ارگانیک در کشور نکردهاند، اما این مهم در برنامه ششم توسعه قید شده و رئیسجمهور در افزایش تولید این محصولات تأک . . .
خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه از باغداران
پایگاه خبری لقمه: صفایی گفت: با توجه به کاهش شدید نرخ سیب درختی صنعتی در بازار، سازمان تعاون روستایی اقدام به خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه به قیمت 298 تومان از باغداران کرد.
برداشت بیش از 8 تن زعفران در خراسان شمالی
پایگاه خبری لقمه: زعفران به عنوان یک محصول ارزآور، اثرگذاری مستقیمی بر کاهش صادرات کالاهای غیرنفتی دارد.
قیمت سموم بخش کشاورزی به شدت افزایش می یابد
پایگاه خبری لقمه: تعطیلی ناگهانی بیش از 50 شرکت تولید کننده ماده اولیه سموم چین به دستور رئیس جمهوری این کشور تولید کنندگان سموم کشاورزی کشورهای جهان را در بهت فرو برد.
صفحه 20 از 116
اول
قبلی
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش میدهد
محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...
آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا
اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...
بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید
دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیم غذایی هفتگی برای سوزاندن چربیهای اضافه
با داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش دایمی می توانید اندامی زیبا داشته باشید و همه چربی های اضافه را بسوزانید.
آشنایی با خواص آرتیشو
آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان میخورد. با ما همراه باشید تا با گوشهای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
میوه ای برای بهبود کولیت!
این مطالعه برای اولین بار روش های درمانی جدید بر علیه اختلالاتی همچون بیماری کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی شونده) را پیشنهاد نموده است.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی
متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل میشود اما در موارد زیادی گوشتهای یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش میروند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است