بهداشت پرورش میگو با حساسیت بیشتری رعایت می شود/تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به بروز بیماری لکه سفید موارد بهداشتی در همه مراحل تکثیر و پرورش میگو با حساسیت بیشتری انجام خواهد شد.
مدیر کل توسعه بازار آبزیان خبر داد ایتالیا اولین مشتری آبزیان ایران پس از لغو تحریم‌ها/افزایش 100 میلیون دلاری ارزی‌آوری آبزیان پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان از بازگشت کشورهای عضو اتحادیه اروپا به بازار محصولات شیلاتی ایران خبر داد و گفت: کشورهایی مانند ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و آلمان . . .
140 هزار تن ماهیان سرد آبی در بازار داخلی به مصرف می رسد/سالانه 60 هزار تن از ماهیان گرم آبی صادر می شود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران گفت: سالانه 60 هزار تن از ماهیان گرم آبی به خارج از کشور صادر می شود.
معاون سازمان شیلات عنوان کرد قیمت آبزیان در آستانه شب یلدا پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان شیلات گفت: هیچ مشکلی از نظر تولید و تأمین بازار در زمینه انواع آبزیان مانند کپور ماهیان، قزل‌آلا، میگو و... وجود ندارد و برای منطقی‌تر شدن فاصله تولید تا بازار، اتحادیه‌ . . .
حذف دلالان با افتتاح پایانه دائمی عرضه مستقیم محصولات شیلاتی با تخفیفاتی بین 5 تا 30 درصد باپایگاه خبری لقمه : مدیرعامل اتحادیه سراسری مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردابی از افتتاح پایانه دائمی عرضه مستقیم محصولات کشاورزی از بیست و ششم آذرماه در تهران خبرداد و گفت: ایجاد چنین پایانه هایی در . . .
سرانه مصرف آبزیان در ایران کمتر از نصف متوسط جهانی است پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف آبزیان در ایران 9.2 کیلوگرم است در حالی که متوسط مصرف جهانی به حدود 19.2 درصد می رسد.
رییس سازمان شیلات خبر داد 50 هزار تن انواع محصولات شیلاتی به کشورهای مختلف صادر می‌شود پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان شیلات از کاهش صادرات محصولات شیلاتی در نیمه نخست به دلیل مسائل و مشکلات به وجود آمده در پی حضور داعش در منطقه خبر داد و پیش‌بینی کرد که صادرات محصولات شیلاتی تا پایان سال . . .
صفحه 7 از 15  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟ به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و ن...

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.