بدترین کشورها از نظر امنیت غذایی و جایگاه ایران مدیر کل فائو در دیدار با محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی کشورمان از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای مهم تاثیرگذار در ارتقا سطح امنیت غذایی در منطقه قدردانی کرد.
فروش خاویار ایرانی در اروپا کیلویی 6.5 میلیون تومان یک پرورش‌دهنده ماهی خاویاری گفت: امسال خاویار ایران کیلویی 1600 یورو ( معادل 6.5 میلیون تومان) در بازارهای جهانی فروخته شد که ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه داشت.
افزایش صید فانوس ماهیان به 140 هزار تن تا 4 سال دیگر رییس سازمان شیلات ایران گفت: از ابتدای سال 93 تا چهار سال آینده میزان بهره‌برداری از ذخایر فانوس ماهیان به 140 هزار تن افزایش می‌یابد و تعداد شناورهای صیادی برای توسعه بهره‌برداری صنعتی این گونه تا پ . . .
امضای تفاهم‌نامه تشکیل اولین صندوق حمایتی شیلات در چابهار به منظور حمایت از توسعه سرمایه گذاری در زیربخش شیلات در شهرستان چابهار، تفاهم نامه‌ای با حضور رییس سازمان شیلات ایران و نمایندگانی از استانداری، سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان و شرکت مادر . . .
۹۰درصد میگوی کشور را خارجی‌ها خوردند/ ۵ سال یارانه صادرات میگو پرداخت نشد رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی آبزیان کشور با اشاره به صدور بیش از ۹۰ درصد میگوی پرورشی کشور در سال جاری گفت: از ۱۱هزار تن تولید میگو در سال جاری بیش از ۹۰ درصد آن صادر شده است.
قابلیت هرمزگان برای تبدیل به قطب پرورش میگو قائم مقام سازمان شیلات ایران با اشاره به وجود اراضی مستعد پرورش میگو و دیگر گونه‌های آبزیان در استان هرمزگان گفت: با وجود این ظرفیت بزرگ می‌توان هرمزگان را به قطب پرورش میگو در منطقه تبدیل کرد.
رشد 70 درصدی تولید ماهیان خاویاری پرورشی مازندران مدیرکل شیلات مازندران از رشد 70 درصدی تولید ماهیان خاویاری پرورشی در مراکز آبزی پروری استان خبر داد.
صفحه 12 از 15  اول  قبلی   6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.