سرانه مصرف آبزیان در ایران کمتر از نصف متوسط جهانی است پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف آبزیان در ایران 9.2 کیلوگرم است در حالی که متوسط مصرف جهانی به حدود 19.2 درصد می رسد.
رییس سازمان شیلات خبر داد 50 هزار تن انواع محصولات شیلاتی به کشورهای مختلف صادر می‌شود پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان شیلات از کاهش صادرات محصولات شیلاتی در نیمه نخست به دلیل مسائل و مشکلات به وجود آمده در پی حضور داعش در منطقه خبر داد و پیش‌بینی کرد که صادرات محصولات شیلاتی تا پایان سال . . .
معاون سازمان شیلات خبر داد: ادامه ممنوعیت صیدتجاری ماهی خاویاری/ ایران در لیست قرمز نیست پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان شیلات از ادامه داشتن ممنوعیت صید تجاری ماهی خاویاری از دریای خزر خبر داد و گفت: ایران وضعیت مناسبی در جلوگیری از صید غیر مجاز گونه هایی مانند ماهی خاویاری از خزر دارد، ب . . .
رجایی: اختصاص سهمیه دانشگاهی به روستاییان می تواند در اولویت قرار گیرد پایگاه خبری لقمه: رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی معتقد است: کشاورزی غیرعلمی نتیجه نخواهد داد بنابراین چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
قیمت ماهی قزل‌آلا و تیلاپیا در هفته‌جاری کاهش یافت رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از کاهش ۱۰۰۰ تومانی قیمت ماهی‌ قزل‌آلا و تیلاپیا نسبت به هفته قبل خبر داد.
دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و یونان عنوان کرد: مبادله تجاری ایران در حوزه شیلات و آبزیان با یونان دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و یونان از اعزام هیئت تجاری به یونان طی ماه آینده خبر داد و گفت: این هیئت برای بازار سنجی و مبادله تجاری در حوزه شیلات و آبزیان اعزام خواهد شد.
صفحه 8 از 15  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

  آب سرد کبد را چرب می‌کند یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکی‌های سرد را موج...

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.