صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟
چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
زولبیا و بامیه درجه یک رمضان کیلویی 7 هزار تومان تعیین شد
رئیس اتحادیه کشوری قنادان از تعیین قیمت زولبیا و بامیه درجه یک ماه مبارک رمضان به ازای هر کیلوگرم 7 هزار تومان خبرداد و گفت: دولت مقرر کرده تا روغن را در اختیار قنادان قرار دهد که امیدواریم این کار هر . . .
سحری اصلی ترین وعده غذایی در ماه رمضان
اکثریت قریب به اتفاق متخصصان تغذیه اصلیترین وعده غذایی در ماه رمضان را سحری معرفی کرده و در مورد رژیم غذایی مناسب در این وعده توصیه های فراوانی دارند.
توزیع سی هزار سبد غذایی به خانواده های نیازمند/برپایی سفره های مهربانی
رییس سازمان داوطلبان هلال احمر از توزیع سی هزار سبد غذایی با ارزش هشتادهزار تومان برای خانواده های نیازمند خبر داد.
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفرههای افطاری؛
استاد عطارچیان، پیشکسوت خوشنویسی تقدیر شد
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفرههای افطاری از برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی از سفرههای هفت سین در بخش آزاد و ویژه تقدیر به عمل آمد.
دبیر مسابقات سفرههای ایرانی اسلامی:
مسابقات عکاسی سفرهها باعث همدلی و رفاقت میشود
همان طوری که سفره ها بین خانواده ها همدلی و رفاقت ایجاد می کند، مسابقات سفره ها نیز سبب شده که همدلی و رفاقت و صمیمیت بسیاری بین ما و مسئولان و عکاسان ایجاد شود.
عضو شورای سیاستگذاری مسابقات سفرهها:
یونسکو، عکاسان و پژوهشگران مشارکت بیشتری برای نشر جهانی فرهنگ ایران داشته باشند
عکاسی با موضوعاتی مانند سفرهها که در ایران گستردگی و تنوع بسیار اقوام و آیین و آداب و رسوم آنها بدون تحقیق و پژوهشهای مردمشناختی و جامعه شناختی حرکتی بریده و ناقص خواهد بود.
افتتاحیه نمایشگاه عکس سفرههای افطاری؛
مسابقات عکس سفرهها در راستای تحکیم صلح جهانی/ احیا و حفظ میراث معنوی در مسابقات سفرهها
دکتر رضوانفر گفت: برپایی نمایشگاههای عکس سفرهها از این جهت که به ثبت این میراث کمک میکند، مهم است و در واقع یونسکو روی اثراتی که عکس بر حفاظت از میراث معنوی دارد، تاکید و از آن حمایت میکند.
صفحه 1204 از 1745
اول
قبلی
1199
1200
1201
1202
1203
1204
1205
1206
1207
1208
1209
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید
سبوس، پوسته سفت و هضمنشدنی روی دانههای غلات است ...
هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی
این منابع غذایی سرشار از ویتامین C و E ، آهن و ک...
اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید
حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نمک همیشه مضر نیست
تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان میدهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو میشود.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت
شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی میباشد که از دانههای درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز میگردد.
شکم: ماهیچههایی از جنس بتن با مواد غذایی
امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگتر باشد ماهیچههای آن هم شلتر میشود و دل صاحب آن خونتر.
15 خوراکی افزایش دهنده طول عمر
دوست دارید همیشه سالم و تندرست باشید؟ ما در این مقاله 15 خوراکی را که مصرف منظم آن سلامت و تناسب اندام تان را تضمین میکند، ذکر کرده ایم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است