عامل بسیاری از بیماری های ارگانیک چیست؟
به گفته مدیرکل استاندارد استان اصفهان، استفاده از محصولات غذایی سالم و استاندارد، از نظر شیمیایی و میکروبی اساس سلامت و تندرستی افراد جامعه است و توجه به برخی نکات میکروبیولوژی در این خصوص ضروری است.
85 درصد پسته ایران در کرمان تولید می شود
معاون وزیر کشاورزی با اشاره به باغهای گسترده پسته در استان کرمان گفت: با توجه به خشکسالی و کمبود آب و در مقابل سطح بالای زیر کشت محصولات کشاورزی در کرمان رواج آبیاری مکانیزه در این استان ضروری است.
آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید
محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: تحقیقات نشان داده است که سبزی های تازه درون یخچال آلوده ترین بخش یخچال را تشکیل می دهد و ضروری است د . . .
شکلات خورها لاغرترند
نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است افرادی که به طور معمول عادت به خوردن شکلات دارند، اغلب لاغرتر هستند.