طرز تهیه خورش کاری قیمه لقمه: خورش کاری قیمه یکی از انواع خورش هاست و انرژی کل این خورش 2483 کیلوکالری است.
عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی که دچار سرماخوردگی و سرفه هستند مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیدند که عسل بهتر از شربت سینه، سرفه‌ی کودکان را درمان می‌کند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان میوه: احتمال ورود بدون محدودیت میوه وجود دارد با توجه به اینکه بعد از ایام نوروز تولید میوه نداریم، پیش بینی دولتمردان بر واردات میوه بدون محدودیت است.
یک جراح گوش، حلق و بینی: حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، موجب سوخت و ساز چربی ها و پروتین ها می شود که با تولید کتون تنفس را بد بو می کند.
بازار پرندگان وحشی دامگاهی در فریدونکنار لقمه: هر ساله با مهاجرت پرندگان وحشی بازار فروش آنها که در دامگاه های شهرستان فریدونکنار شکار شده اند نیز به طور موقت دایر است و طرفداران خاصی از مردم منطقه شمال و پایتخت دارد.
کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایین آمدن سطح تمرکز در افراد می شود.
ایران دومین تولید کننده بزرگ پسته در جهان ایران توان بالقوه تولید 300 هزار تن پسته را دارد اما در سال جاری حدود 160 هزار تن تولید کرده است.
صفحه 1697 از 1754  اول  قبلی   1692    1693    1694    1695    1696    1697    1698    1699    1700    1701    1702   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.
چربی های خون را این گونه کنترل کنید کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.