مواد اولیه:
گوشت خردشده بدون چربی 750 گرمپیاز یك عددنخودفرنگی یك پیمانهرب گوجهفرنگی یك قاشق غذاخوریادویهكاری یك قاشق غذاخوریآب، نمك، زردچوبه به میزان لازمروغن به میزان لازمتخم گشنیز نصف قاشق چایخوریفلفل قرمزكوبیده نصف قاشق چایخوریماست 3/1 پیمانه
طرز تهیه:پیاز را رنده كرده و در روغن با زردچوبه سرخ میكنیم سپس گوشت را اضافه كرده و به همراه رب گوجهفرنگی در پیاز سرخ میكنیم بعد آب ریخته و میگذاریم گوشت بپزد وقتی گوشت پخته شد، نخودفرنگی، تخم گشنیز، ادویهكاری، نمك و فلفل را اضافه كرده و میگذاریم 35 دقیقه دیگر با شعله ملایم بپزد، سپس ماست را اضافه میكنیم و ده دقیقه دیگر میپزیم. (این غذا را باید دائما هم بزنید تا ته نگیرد) پس از این ده دقیقه غذا آماده سرو است.