املت ویژه در مایكروویو لقمه: املت غذایی است که به آسانی و در عرض مدتی کوتاه آماده می شود.
بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت استفاده ندارند اما بیمارانی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند، کسانی که به ترکیبات پروبیوتیک آلرژی دارند و دچار اختلالات گوارشی هستند بهتر است با پزشک مش . . .
غذای لذیذ ایرانی؛ حلیم بادنجان لقمه: بادنجان یکی از سبزیجاتی است که بسیار در غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و غذاهای لذیذی با آن تهیه می شود که یکی از آنها حلیم بادنجان است.
مدل هایی برای طراحی آشپزخانه (2) معماری داخلی در زندگی امروزه ما نقش مهمی را ایفا می کند. این مهم در آشپزخانه می تواند به استفاده بهتر از فضا و داشتن فضای مطبوع تری برای پخت و پز و صرف غذا بی‌انجامد. در اینجا عکس نمونه هایی از آشپزخا . . .
کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرات زیادی از جمله چاقی را به دنبال دارد. بنابراین برای سلامت بدن باید از غذاهایی که سطح کلسترول بالایی دارند پرهیز شود.
دستور تهیه تاس کباب دارچینی لقمه: تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایران است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود.
نماد شکلاتی لایک فیس بوک+عکس ساخت بزرگ ترین نماد " لایک " شبکه فیسبوک با استفاده از شکلات. این نماد شکلاتی ۳متر طول و ۳ تن وزن دارد.
صفحه 1707 از 1754  اول  قبلی   1702    1703    1704    1705    1706    1707    1708    1709    1710    1711    1712   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.