مصرف سموم کشاورزی ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: میزان استفاده از سموم کشاورزی در ایران ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی آن است.
برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای ملی زیتون از آغاز برداشت این محصول در کشور خبر داد و گفت: با آغاز فصل برداشت قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافته است.
افزایش وزن کودکان ایرانی نگران کننده است پایگاه خبری لقمه: رئیس بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان، با اشاره به افزایش وزن کودکان ایرانی، گفت: نباید اصرار کنیم بچه ها غذای بیشتر بخورند.
۱۸ واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی تعطیل شد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی درباره استفاده از گوشت گربه در تولید فرآورده‌های گوشتی و تعطیلی ۱۸ واحد تولیدکننده در این صنعت توضیحاتی را ارائه کرد.
66 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای گفت:از ابتدای فصل برداشت 90 هزارتن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر 176 میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است.
موادغذایی که تاثیرات شگرفی در چربی سوزی دارند پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به برخی روش های کاهش وزن گفت: مصرف برخی موادغذایی تاثیرات شگرفی در چربی سوزی و کاهش وزن افراد دارد.
نبات فله ای نخرید/استفاده از رنگ شیمیایی در نبات پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: رنگ‌های به کار رفته در تهیه‌ نبات‌ های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی است.
صفحه 377 از 1745  اول  قبلی   372    373    374    375    376    377    378    379    380    381    382   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر ...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.