۵۷ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد/چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای از پرداخت حدود ۵۷ درصدی مطالبات چایکاران خبر داد و گفت که با توجه به افزایش کیفیت تولید چای ایرانی بازار این محصول نیز طی سال‌های اخیر بهبود پیدا کرده و هم‌اکنون قیمت چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی قرار دارد و به آن نزدیک شده است در حالی که در سال‌های گذشته این گونه نبود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفت‌وگویی اظهار کرد: از ابتدای برداشت تاکنون ۶۴ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۳۲ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است که تاکنون ۷۴ میلیارد تومان آن معادل حدود ۵۷ درصد پرداخت شده و مابقی مطالبات چایکاران نیز به زودی تامین و به حساب آنها واریز خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در صورت مساعد بودن شرایط جوی تولید چای در سال جاری به بیش از ۱۴۰ هزار تن خواهد رسید، افزود: کیفیت چای ایرانی طی سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده و همین عامل سبب شده تا قیمت چای ایرانی به نمونه خارجی نزدیک‌تر شود و هم‌اکنون هر کیلوگرم چای ایرانی ممتاز ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان فروخته شود که البته چای ایرانی باکیفیت پایین‌تر نیز کیلویی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است.

 

رئیس سازمان چای ادامه داد: قیمت چای خارجی نیز کیلویی ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان است اما وضعیت چای ایرانی به گونه‌ای شده که تا چای تولید داخلی با کیفیت مصرف نشود چای خارجی بازار چندانی ندارد که این مسئله نشان‌دهنده استقبال بسیار مناسب ایرانی‌ها از چای تولید داخل و باکیفیت است.

 

روزبهان با بیان اینکه ۶۰ درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و مابقی آن درجه دو بوده است، گفت: ۱۰۰ درصد چای ایرانی به دلیل مصرف نشدن سموم شیمیایی ارگانیک به شمار می‌ روند و اگر بخواهیم معنای واقعی ارگانیک و استانداردهای آن را در نظر بگیریم هیچ کود و سمی در حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد چای ایرانی تولید شده مصرف نمی‌شود و بنابراین آنها کاملا ارگانیک هستند.

 

وی اظهار کرد: صادرات چای ایرانی برای کشور مزیت به شمار نمی‌رود چرا که بر خلاف دیگر محصولات که تولیدهای کیفی خود را صادر می‌کنند بهترین کیفیت چای ایرانی به مصرف داخلی می‌رسد که البته سال گذشته ۱۴ هزار تن صادرات چای ایرانی داشتیم که اکثریت آن به چای سنواتی اختصاص داشت که به عنوان صادرات صنعتی و برای مصارف غیرخوراکی مانند رنگ و اسانس به آلمان و هلند صادر شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10285 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 1044 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
2 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
5 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
10 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.