سلامت و تقویت ناخن ها با روغنهای گیاهی


پایگاه خبری لقمه: ناخن های نازک و ضعیف می تواند بسیار خسته کننده باشد. یک راهنمای در مورد درمان خانگی برای ناخن های ضعیف و نازک است.ناخن های قوی ناخن های سالمی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، وضعیت ناخن های  سلامت جسمی  را نشان میدهد. ناخن ها مانند بقیه  اعضای بدن ، باید منابع کافی از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها داشته باشد. هنگامی که بدن  به اندازه کافی از این مواد غذایی دریافت  نکند و یا  به درستی استفاده نشود، ناخنها میشکند

 

برای جلوگیری از شکننده شدن ناخن ها بخصوص در فصل زمستان,میتوانید آن ها را بوسیله انواع روغن های گیاهی تقویت کنید تا ناخن های سالم و مقاومی داشته باشید.زیبازن دات کام در این مطلب شما را با انواع روغن های گیاهی و روش استفاده از آن ها برای تقویت ناخن ها آشنا خواهد کرد.

 

شما میتوانید با یکی از روغن های گیاهی مانند روغن زیتون یا روغن یا روغن نارگیل یا روغن هسته انگور ناخن های خود را تقویت کرده و از شکنندگی و ترک خوردن آن جلوگیری کنید,نصف یک فنجان از روغن مورد نظر را در ظرف مناسبی بریزید و ناخن های تان را برای ۲۰ دقیقه در ظرف قرار دهید تا کاملا به روغن آغشته و مرطوب شوند,

 

دست خود را از ظرف خارج کرده و با انگشتتان روغن را به خوبی دور تا دور بافت نرم ناخن پخش کنید و با حرکات دورانی ماساژ دهید,این کار باعث نرم شدن پوست اطراف ناخن هایتان خواهد شد,سپس روغن اضافی را پاک کرده و دست هایتان را بشویید.هر هفته این کار را تکرار کنید.

 

در روش موثر دیگر میتوانید هر شب یک قاشق آبلیمو را با ۳ قاشق روغن مخلوط کرده و انگشت هایتان را به مدت ۵ دقیقع در آن قرار دهید سپس دستکش نخی بپوشید و اجازه دهید در طول شب بافت دست شما توسط روغن نرم و لطیف شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 10346 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 1228 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
3 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
4 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
5 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
7 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
8 اعلام جزئیات حمایت دولت از کشت قراردادی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳۱ شهريور
9 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
10 هیچ بهانه‌ای برای عدم ایجاد تحول در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نداریم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
11 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.
کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.