رابطه کاهش وزن با ویتامینE


پایگاه خبری لقمه: ویتامین E به عنوان یک ماده مغذی و حیاتی برای ساخت ماهیچه های سالم، می تواند برای کاهش وزن مفید باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ویتامین E یک ماده مغذی ضروری بوده که حامی بسیاری از عملکردها و فرآیند ها در بدن است. این ویتامین همچنین یک آنتی اکسیدان به حساب می آید که از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین E به عنوان یک ماده مغذی و حیاتی برای ساخت ماهیچه های سالم، می تواند برای کاهش وزن مفید باشد. میزان روزانه توصیه شده این ویتامین برای بزرگسالان ۱۵ میلی گرم است.

 

عملکرد ویتامین E به همراه ویتامین K برای تولید سلول های قرمزخون بوده، همچنین برای حفظ سلامتی و تولید ماهیچه ها ضروری است. ویتامین E به دلیل نقش آن در تشکیل سلول های قرمز خون و عملکرد ماهیچه ای، به طور بالقوه ای در عملکرد کلی آمادگی جسمانی و فیتنس نقش دارد. این ویتامین ممکن است مکمل مفیدی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کاهش وزن باشد.

 

همچنین بهبود عملکرد ماهیچه ای می تواند به تسریع ساخت توده ماهیچه ای بدون چربی کمک کند. براساس انجمن ملی فیتنس در ایالات متحده، توده ماهیچه ای بدون چربی نسبت به چربی بدن کالری بیشتری می سوزاند. مصرف مکمل های ویتامین E در کنار پیروی از یک برنامه آموزش مقاومتی برای ساخت توده ماهیچه ای بدون چربی می تواند به صورت بالقوه ای در دستیابی به کاهش وزن به شما کمک کند.

 

توانایی آنتی اکسیدانی

ویتامین E علاوه بر تقویت آمادگی جسمانی و فیتنس ممکن است به درمان کم خونی و بیماری صرع در کودکان کمک کند. این ویتامین همچنین در کمک به بهبود آرتریت و بیماری آلزایمر موثر است. ویتامین C در کنار ویتامین E برای کمک به درمان آفتاب سوختگی، بهبود سلامت چشم، کاهش احتمال بروز عوارض دیابت و همچنین کاهش دل درد مرتبط با قاعدگی کاربرد دارد.

 

براساس مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، ویتامین E ممکن است در کمک به جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری قلبی و برخی سرطان ها به ویژه سرطان پروستات مفید باشد.

 

منابع ویتامین E و کمبود آن

ویتامین E در تعدادی از موادغذایی از جمله سبزیجات سبز و سبزیجات سبز تیره، مغزهای آجیل و آووکادو وجود دارد. منابع حیوانی این ویتامین شامل تخم مرغ و جگر است. کمبود ویتامین E در بدن می تواند منجر به آرتریت، افسردگی و پره اکلامپسی در بانوان شود. علائم کمبود ویتامین E شامل ماهیچه های ضعیف، از دست دادن توده ماهیچه ای، تاری دید و بیماری چشمی است. کمبود این ویتامین در طولانی مدت می تواند منجر به عوارض کبدی و کلیوی شود.

 

سمیت ویتامین E

مکمل های ویتامین E یا مصرف زیاد این ویتامین از طریق رژیم غذایی به ویژه در افرادی که از داروهای رقیق کننده ی خون استفاده می کنند می تواند با عوارضی همراه باشد. دوز بالای این ویتامین می تواند باعث تشدید عفونت های دستگاه تنفسی شود، همچنین ممکن است با داروهای مورد استفاده در شیمی درمانی یا پرتودرمانی، افسردگی، ضد روانپریشی و دیابت تداخل ایجاد کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 10771 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن بازدید: 1383 ساعت: 7:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناهارهای سرکاری! به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
چربی های ترانس را بشناسید روغن‌های گیاهی که از دانه‌های روغنی گرفته می‌شوند، مانند بسیاری از خوراکی‌ها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.