برای پیشگیری از آسم روغن ماهی مصرف کنید


پایگاه خبری لقمه: مصرف روغن ماهی که غنی از اسیدهای چرب اُمگا-۳ است ممکن است برای بیماران مبتلا به بیماری های التهابی نظیر آسم مفید باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یافته های محققان دانشگاه روچستر نیویورک نشان می دهد محصولات حاوی اسیدچرب اُمگا-۳ می تواند منجر به کاهش تولید IgE شود؛ IgE آنتی بادی ای است که موجب بروز واکنش های آلرژیک و علائم آسم در افراد مبتلا به نمونه های خفیف آسم می شود.

 

اسیدهای چرب امگا-۳ بعد از هضم تبدیل به واسطه های خاصی می شوند که بدون توقف عملکرد سیستم ایمنی، التهاب را متوقف می نمایند.

 

مطالعات قبلی نشان داده بودند که برخی اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی موجب تنظیم عملکرد سلول های B می شوند. در مطالعه جدید، تیم تحقیق نمونه خون ۱۷ بیمار را جمع آوری کرده و سلول های ایمنی Bشان را در لابراتوار تفکیک کرد تا تاثیر محصولات خالص امگا-۳ بر IgE و سایر مولوکل های تشدیدکننده این بیماری را بررسی کنند.

 

نتایج نشان داد تمامی افراد تا حدودی به اسیدهای چرب اُمگا-۳ واکنش نشان دادند و کاهش در میزان آنتی بادی IgE مشاهده شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10794 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن بازدید: 2141 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
2 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
3 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 کاهش ریسک ابتلا به اگزما با شیردهی طولانی مدت کودکان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
5 آیا مصرف ماهی در طول بارداری از نوزاد در مقابل آسم محافظت می کند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
6 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 چاقی علائم آسم در کودک را تشدید می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 با تغذبه خوب بهتر نفس بکشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 وزیر بهداشت روز پزشک را به تمامی همکاران تبریک گفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
10 78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.
برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.