یک هزار قلم سموم کشاورزی بی‌کیفیت حذف شد/نظارت الکترونیک بر مزارع کشور


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی گفت: 6800 برند فرمول کود و 14 هزار مورد سموم مورد آزمایش قرار گرفته که ۱۵ درصد از انواع کودها و ۷ درصد از انواع سموم طی آزمایشات ما مردود اعلام شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر زند صبح امروز در مراسم رونمایی از 2 دستاورد جدید تحقیقاتی و واگذاری صد و نود و هشتمین فناوری و دانش فنی به بخش خصوصی اظهارداشت: تحقیقاتمان را در بخش کشاورزی خروجی‌محور کرده‌ایم تا جایی که طی 2-3 سال گذشته 72 دستاورد علمی را به بخش خصوصی واگذار کرده و تجاری سازی کرده‌ایم.

 

وی با اشاره به اینکه آخرین یافته‌ها به صورت رایگان در اختیار بخش کشاورزی قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: برای بهبود تولید گندم در مزارع نیز 2 پروژه بین‌المللی در دست داریم که در همین راستا با دو سازمان سیمیت و ایکاردا برای توسعه عملکرد مزارع قراردادهایی منعقد کرده‌ایم.

 

وی چابک‌سازی سازمان تات را یکی از اهداف وزارت جهاد کشاورزی دانست و افزود: به دنبال استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی هستیم تا هم کارها سرعت بیشتری به خود بگیرد و هم بدنه دولت سبک‌تر شود.

 

زند همچنین به کاهش جذب دانشجویان بخش کشاورزی هم اشاره‌ای کرد و گفت: در سال 93، 85 هزار دانشجوی کشاورزی داشتیم که این رقم اکنون به 35 هزار نفر کاهش یافته است و از این پس به اندازه مورد نیاز در بخش کشاورزی دانشجو جذب می‌کنیم.

 

معاون حجتی این را هم گفت که از این پس به مرور نظارت بر مزارع کشور به صورت الکترونیک انجام می‌شود. 

 

زند تصریح کرد: طی این مدت 14 هزار فرمول برند سموم برای ثبت به ما مراجعه کرده‌اند که از این تعداد 7 درصد طی آزمایش‌های انجام شده رد شده‌اند و همچنین 14 هزار فرمول کود تحت آزمایش قرار گرفته‌اند که از این تعداد 1021 مورد یعنی 15 درصد از آنها مردود اعلام شده‌اند در حالیکه پیش از این در مزارع مورد استفاده قرار می‌گرفتند و این کار توسط موسسه تحقیقات خاک و آب صورت گرفته است.

 

وی تاکید کرد: ما به دنبال آگاه کردن کشاورزان برای سلامت و کیفیت نهاده‌هایی که در اختیارشان قرار می‌گیرد، هستیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10800 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن بازدید: 1361 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
8 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
10 ۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
11 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای داشتن شکمی تخت، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید اگر می‌خواهید همیشه اندامی متناسب و شکمی تخت داشته باشید، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید.
به موهایتان سس مایونز بزنید! توصیه‌ها و هشدارهای دکتر بهروز باریک‌بین درباره صاف کردن، فرکردن و ترمیم موهای آسیب‌دیده را بخوانید.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.