۵ درصد سموم مصرفی در کشاورزی کم خطر هستند


پایگاه خبری لقمه: رئیس کارگروه کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع ومعادن ایران گفت: فقط ۵ درصد از واردات و مصرف سموم کم خطر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از صد ا و سیما، سید مهدی حسینی یزدی با بیان اینکه فقط ۵ درصد از واردات و مصرف سموم کم خطر است، اظهارداشت:  از آنجا که باقیمانده سموم پرخطر روی محصولات کشاورزی می‌ماند، قرار بود مصرف و واردات سموم پرخطر حذف شود اما با اطلاعی که دارم هنوز موسسه تحقیقات، سموم پرخطر را ثبت می‌کند در حالی که باید حذف شود.

 

وی با بیان اینکه برای حفظ سلامت کشاورزان و مصرف کنندگان باید استفاده از سموم کم خطر رایج شود، اضافه کرد: هزینه‌های سنگین ثبت سفارش، عوارض، تعرفه‌ها و ارز آزاد واردات سموم موجب می‌شود سموم کم خطر و سموم نسل جدید کمتر وارد و مصرف شود.

 

حسینی گفت : وزیر و معاونان وزارت جهاد کشاورزی بنا دارند مسیر واردات سموم کمتر خطر را تسهیل کنند اما این امر هنوز محقق نشده است.

 

وی افزود: در حوزه واردات کود نیز به تقاضاهای ما مبنی بر اینکه واردات از طریق شرکت‌های دولتی سالانه ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش یابد تا کل واردات از طریق بخش خصوصی انجام شود، ترتیب اثر داده نشده است.

 

حسینی با اشاره به جلسه کارگروه کشاورزی اتاق ایران گفت: اجرای درست اصل ۴۴ قانون اساسی در واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی، تضمین قیمت گندم و ثبت، عوارض، تعرفه‌ها و قیمت گذاری سموم از مواردی بود که در این جلسه رسیدگی شد زیرا اینها موجب شده است کشاورز هزینه زیادی را پرداخت کند.

 

وی افزود: قرار شد ماهانه جلسات کارگروه کشاورزی با حضور معاونان وزیر جهاد کشاورزی و اعضا برگزار شود تا مسائل و مشکلات را بررسی و زمینه حضور بخش خصوصی را در جلسات فراهم کنند، البته در جلسه امروز معاون زراعت این وزارتخانه حضور داشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10998 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت بازدید: 1497 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
5 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
9 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
10 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
11 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم رابطه‌ای میان عوامل قابل‌تغییر سبک زندگی مانند تغذیه و توان باروری مردان وجود دارد.
فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
چگونه بدون ورزش کالری زیادی بسوزانیم؟ همه شما از فواید بی شمار ورزش مطلع هستید و می‌دانید که به هیچ بهانه‌ای نباید از ورزش کردن سر باز زد. اما به هر حال روشهایی هم وجود دارند که بدون ورزش نیز بتوانید کالری بیشتری بسوزانید.