آب هویج غیر بهداشتی سبب چه بیماری هایی می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:برخی از مغازه‌های آبمیوه فروشی ها هویج را به صورت قطعه ای و غیر بهداشتی در آب نگهداری می کنند که سبب بروز وبا و اسهال می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گویی؛ اظهار کرد: آبمیوه‌های کارخانه‌ای که به صورت بسته بندی و صنعتی ارائه می‌شوند علاوه بر داشتن کنسا‌نتره میوه مقداری آب و شکر به آنها اضافه شده که این موضوع در پشت جلد آن درج شده است،همچنین این نوع آبمیوه‌ها پاستوریزه بوده و باعث انتقال بیماری به افراد نمی شود.
 
عزیزی ادامه داد: آبمیوه‌هایی که در اماکن غیر بهداشتی به صورت فله‌ای ارائه می‌شود ممکن است میزان آب و شکر‌شان بیش از حد مجاز باشد.
 
یک لیوان «آب هویج» با طعم وبا/آب میوه را از مغازه‌های معتبر بخرید
 
وی اظهار کرد:  برخی مغازه‌های آبمیوه‌ فروشی هویج را به صورت قطعه ای برای مدت زمان طولانی در آب نگهداری می کنند که در نهایت سبب بروز بیماری‌های مختلفی از جمله وبا و اسهال می‌شود.
 
عزیزی تاکید کرد: کار‌کنانی که در مغازه‌های آبمیوه‌ فروشی مشغول به فعالیت هستند حتما باید حین کار از دستکش های مخصوص استفاده کنند در غیر این صورت اگر  فروشنده خود دچار بیماری باشد میکروب بیماری از طریق آبمیوه به مشتریان منتقل می شود.
 
وی گفت: مصرف بستنی‌های سنتی و دست‌سازی که در فصل تابستان در اماکن غیر بهداشتی به فروش می رسند  در برخی موارد سبب بروز بیما‌ری‌های تب مالت و اسهال در بین افراد مصرف کنندگان می‌شوند از این رو افراد باید بستنی ها را از مغازه های مطمئن خریداری کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11107 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2234 ساعت: 10:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
3 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد.
تغذیه‌ی مناسب برای کودکان ورزشکار تعطیلات تابستان فرا رسیده است و خیلی از بچه‌ها برای گذراندن اوقات فراقت خود ورزش را انتخاب می‌کنند. برای این که تفریح، ورزش و سلامتی را با هم آشتی بدهید باید تغذیه‌ی مناسب و متناسب با نیازهای بچه‌ها را در اختیارشان قرار دهید.