صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
1جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
>
آب هویج غیر بهداشتی سبب چه بیماری هایی می شود
آب هویج غیر بهداشتی سبب چه بیماری هایی می شود
پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:برخی از مغازههای آبمیوه فروشی ها هویج را به صورت قطعه ای و غیر بهداشتی در آب نگهداری می کنند که سبب بروز وبا و اسهال میشود.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
،
محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گویی؛ اظهار کرد: آبمیوههای کارخانهای که به صورت بسته بندی و صنعتی ارائه میشوند علاوه بر داشتن کنسانتره میوه مقداری آب و شکر به آنها اضافه شده که این موضوع در پشت جلد آن درج شده است،همچنین این نوع آبمیوهها پاستوریزه بوده و باعث انتقال بیماری به افراد نمی شود.
عزیزی ادامه داد: آبمیوههایی که در اماکن غیر بهداشتی به صورت فلهای ارائه میشود ممکن است میزان آب و شکرشان بیش از حد مجاز باشد.
یک لیوان «آب هویج» با طعم وبا/آب میوه را از مغازههای معتبر بخرید
وی اظهار کرد: برخی مغازههای آبمیوه فروشی هویج را به صورت قطعه ای برای مدت زمان طولانی در آب نگهداری می کنند که در نهایت سبب بروز بیماریهای مختلفی از جمله وبا و اسهال میشود.
عزیزی تاکید کرد: کارکنانی که در مغازههای آبمیوه فروشی مشغول به فعالیت هستند حتما باید حین کار از دستکش های مخصوص استفاده کنند در غیر این صورت اگر فروشنده خود دچار بیماری باشد میکروب بیماری از طریق آبمیوه به مشتریان منتقل می شود.
وی گفت: مصرف بستنیهای سنتی و دستسازی که در فصل تابستان در اماکن غیر بهداشتی به فروش می رسند در برخی موارد سبب بروز بیماریهای تب مالت و اسهال در بین افراد مصرف کنندگان میشوند از این رو افراد باید بستنی ها را از مغازه های مطمئن خریداری کنند.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان
کد:
11107
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
بازدید:
2275
ساعت:
10:22 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
5
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کمآبی/سرمایهگذاری دولتی افزایش یابد
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر میشود
یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...
میوهها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟
سبزیها و میوهها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...
6 راز خوراکی برای سرما نخوردن
اگر تصور میکنید نمیشود زمستان را بدون سرماخوردگی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟
محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز
بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟
ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
آشنایی با حقه های رژیم لاغری
پژوهش جدیدی نشان میدهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی میتواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما بهراستی کدام حقه رژیمهای لاغری واقعاً کار میکند؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است