سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است


رئیس موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر، سیاست دولت را واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی دانست و گفت: واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی را آغاز کرده ایم و اکنون ذرت و سموم در دست بخش خصوصی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، گودرز نجفیان روز سه شنبه در دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی که در این موسسه با حضور وزیر جهادکشاورزی برگزار شد، افزود: در زمینه حبوبات و دانه های روغنی کار واگذاری به بخش خصوصی را آغاز کرده ایم. 

وی تصریح کرد: با استمرار توجه به مقوله پژوهش های کاربردی در زمینه معرفی ارقام اصلاح شده پویایی بخش دولتی و تقویت بخش خصوصی در این زمینه بیشتر شده است. 
نجفیان افزود: با پویایی بخش دولتی و تقویت بخش خصوصی پتانسیل های نهفته در این زمینه برای اعتلای برنامه های خوداتکایی وزارت جهاد کشاورزی و افزایش ضریب امنیت غذایی آحاد کشور بالفعل می شود. 
 
رئیس موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر با بیان اینکه واگذاری به بخش خصوصی سبب کاهش دخالت دولت و تنها نظارت دولتی می شود، بیان داشت: درصدد توسعه امنیت غذایی در کشور و کاهش وابستگی هستیم که این امر با ارتقا بهره وری آب توسعه می یابد. 
وی در ادامه داد: امسال در دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی حدود 28 رقم اطلاع رسانی می شود که از این تعداد 23 رقم دولتی و 5 رقم خصوصی است. 
 
رئیس موسسه تحقیقاتی تهیه و اصلاح نهال و بذر کشور در ادامه بیان داشت: امروزه نقش ارقام اصلاح شده در نظام تولید بسیار اساسی بوده و به همین دلیل هر ساله تعداد ارقام زراعی و باغی جدیدی زیادی در جهان تولید و به کشاورزان معرفی می شوند. 
 
نجفیان ادامه داد: به دلیل ارزش افزوده ای که این ارقام در گردش مالی بخش کشاورزی ایجاد می کنند تجارت پرسود و مهمی در زمینه تولید و فروش بذر ارقام اصلاح شده در دنیا شکل گرفته است. 
دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی روز سه شنبه با حضور وزیر جهاد کشاورزی در کرج آغاز به کار کرد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایرنا

کد: 11342 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2396 ساعت: 11:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
8 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
10 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

  خربزه از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌كند یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
زندگی سالم با غذای سالم سال‌هاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماری‌ها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت می‌كنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كم‌كم از چرخه درمان خارج كنند.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟