چه دلایلی مانع از کاهش وزن می‌شود ؟


پایگاه خبری لقمه: افراد مبتلا به اضافه وزن گاهی اوقات با وجود به کار بردن روش‌ها و رژیم‌های غذایی مختلف به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نمی‌کنند اما چه دلایلی مانع از کاهش وزن می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دلایل متنوعی در عدم از بین رفتن اضافه وزن و رسیدن به وزن مطلوب وجود دارد که شاید بسیاری از افراد چاق از آن‌ها آگاهی نداشته باشند.

 
برخی از این عوامل عبارت است از:
 
عدم نوشیدن میزان کافی آب: بدن برای از بین بردن چربی ذخیره شده به آب نیاز دارد. به گفته کارشناسان اگر ذخیره آب در بدن کافی نباشد فرایند تجزیه چربی متوقف می‌شود.
 
مصرف مقدار ناکافی چربی: بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف چربی‌های سالم نسبت به رژیم‌های غذایی کم چرب برای کاهش وزن مناسب‌تر هستند زیرا بدن برای فعالیت‌های روزمره خود به چربی نیاز دارد. درصورتیکه فرد از مصرف چربی‌ها خودداری کند دچار احساس گرسنگی و خستگی شود و بیشتر به مصرف خوراکی‌های ناسالم میل پیدا می‌کند.
 
مصرف مقدار زیادی پروتئین: زمانیکه بدن مقدار بالایی پروتئین دریافت کند آن‌ را به شکل چربی ذخیره می‌کند. پروتئین بخش ضروری رژیم غذایی سالم به حساب می‌آید اما باید در میزان مصرف آن دقت کرد.
 
وزن فرد ایده‌آل است: در برخی مواقع فرد به لحاظ ظاهری از وزن خود رضایت ندارد این درحالیست که وزن او از نظر سالم بودن در شرایط ایده‌آل قرار دارد. در این شرایط فرد با رژیم غذایی، وزن خود را از آنچه سالم در نظر گرفته می‌شود کاهش می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11497 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 2394 ساعت: 8:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
3 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
4 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
6 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
8 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين
9 کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
10 رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
11 رابطه مصرف کم پروتئین و چاقی و اشتهای زیاد ۱۴۰۰ دوشنبه ۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
چرا ناگهان لاغر می شویم لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.