95 درصد محصولات کشاورزی کشور سالم است


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر و رئ سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی گفت: 95 درصد محصولات کشاورزی کشور سالم است و جای هیچ گونه نگر انی در مصرف آن ها وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی باغستانی روز یکشنبه در حاشیه برگزاری همایش ملی انگور در بجنورد به خبرنگار ایرنا گفت: سالانه 120 میلیون تن محصول کشاورزی تولید می شود که عمده این محصولات هم ارگانیک است.

وی افزود: تولید محصولات کشاورزی نباید به هر قیمتی افزایش یابد بلکه مسائل زیست محیطی و سالم بودن آن باید مورد توجه قرار گیرد.
 
باغستانی اظهار کرد: از نظر تولید محصولات باغی در کشور تنوع خوبی داریم و تنها اجازه ورود آناناس، موز، نارگیل و انبه به واردکنندگان میوه داده شده است و در مابقی محصولات با دنیا رقابت تنگاتنگ داریم.
وی ادامه داد: مصرف سموم در اراضی و محصولات کشاورزی کشورمان کمتر از میانگین جهانی است؛ اما برخی کشاورزان ایران از سموم برای میوه های تازه خوری استفاده می کنند که این امر مورد قبول دیگر کشورها نیست.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنانش از کاهش تولید محصولات کشاورزی در چند سال اخیر خبر داد و علت آن را هم تغییر اقلیم و خشکسالی دانست.
 
وی گفت: این وضعیت سبب شده تا با کاهش 15 تا 25 درصدی محصولات کشاورزی در سال زراعی گذشته در مقایسه با سال ماقبل آن مواجه شویم.
همایش ملی انگور که از روز شنبه در بجنورد آغاز شده است عصر امروز پایان می یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11692 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور بازدید: 1282 ساعت: 1:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
8 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
10 ۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
11 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  مرکبات برای مقابله با بیماری‌های مزمن کلاً میوه‌های پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.