بیماران سنگ کلیه روزانه مایعات بیشتری مصرف کنند


پایگاه خبری لقمه: متخصص اورولوژی و مجاری ادراری گفت: مبتلایان به سنگ کلیه مصرف مایعات در روز را تا سه لیتر افزایش دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر فرزاد علامه متخصص اورولوژی و مجاری ادراری، در گفتگو با برنامه "فراسو" شبکه رادیویی سلامت، ضمن بیان مطلب فوق تصریح کرد: آب بهترین نوشیدنی است. مصرف چای کمرنگ و نوشابه های گازدار در صورتی که مشکل انرژی و یا قند نداشته باشد، بلامانع است.

علامه افزود: مصرف آب مرکبات به عنوان آمیوه برای مبتلایان به سنگ کلیه مفید است.
 
 
وی با اشاره به این که نمک و سدیم منجر به تشکیل سنگ کلیه می شود، افزود: در صورت رسوب سدیم یا اسید اوریک، سنگ کلیه تشکیل می شود. بنابراین، افرادی که از این مشکل رنج می برند بایستی مصرف نمک را کاهش دهند.
 
 
علامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا مصرف گوشت قرمز هم موجب تشکیل سنگ کلیه می شود، خاطرنشان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، مصرف این ماده غذایی می تواند ایجاد مشکل کند. مبتلایان به نقرس و افرادی که مستعد سنگ های اوریک هستند، حتما تحت نظر پزشک باشند تا ادرار از حالت اسیدی خارج شده و ریسک این مشکل برای آنها کاهش یابد.
 
 
این اولوروژیست همچنین متذکر شد: تا چند سال پیش این باور غلط وجود داشت که مصرف آب هایی که املاح زیادی دارند، سنگ کلیه را افزایش می دهد که درست نیست. زمانی که گفته می شود رسوبات آب زیاد است، منظور آهک موجود در آب است که اصطلاحا آهک سخت می گویند. به بیان دیگر، هر اندازه میزان کربنات کلسیم در آب بیشتر باشد، سختی آب افزایش می یابد.
 
 
علامه تاکید کرد: رسوباتی که زمان جوشیدن آب رسوب می کند، مشکلی ساز نیست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 11702 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور بازدید: 1835 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
5 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...