افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از افزایش صادرات گل و گیاه و فرآورده‎های لبنی از مازندران به خارج کشور خبر داد و گفت: صادرات کیوی و شیلات مازندران به خارج کشور کاهش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دلاور حیدرپور امروز در گفت‌و‌گویی در ساری، از صادرات 83 هزار تنی انواع محصولات کشاورزی در پنج ماه اول امسال از مازندران خبر داد و ارزش اقتصادی صادرات محصولات کشاورزی از گمرکات مازندران را 128 هزار و 806 دلار اعلام کرد.

 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه صادرات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب 1.28 و 9.51 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به صادرات 98 تنی کیوی و یک‌هزار و 81 تنی شیلات و آبزیان در پنج ماه نخست امسال، صادرات این محصولات نسبت به سال گذشته از لحاظ وزنی و ارزشی با کاهش مواجه بوده است.
 
حیدرپور با اشاره به اینکه مازندران سال گذشته 405 تن کیوی و 2 هزار و 635 تن شیلات و آبزیان صادرات داشته است، بیان کرد: فراورده‌های لبنی، گل و گیاه و سایر محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی به‌ ترتیب 2 و 10.94 و 16.52 و از لحاظ ارزشی به ترتیب 17، 11.39 و 19- درصد رشد داشته است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران علت اصلی افزایش صادرات برخی از محصولات کشاورزی را افزایش تقاضا و تعدد بازار هدف، کیفیت مطلوب و بسته‌بندی مناسب، تنوع گونه‌های محصولات و افزایش نرخ ارز عنوان کرد و  علت روند کاهشی صادرات کیوی به خارج کشور را توزیع کیوی ذخیره شده در انبارها و سردخانه‌ها و واردات آن، افزایش تقاضا و قیمت مناسب آن در بازار داخل دانست.
 
حیدرپور کشورهای هدف صادرات محصولات کشاورزی از مازندران را قزاقستان، عراق، روسیه، ترکمنستان و افغانستان اعلام کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11845 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 2373 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.