یک وعده غذای چرب خطر ابتلا به دبایت نوع 2 را افزایش می دهد


پایگاه خبری لقمه: مطالعات اخیر نشان داده است مصرف حتی یک وعده غذای چرب در طول روز می‌تواند میزان ابتلا به بیماری دبایت نوع 2 را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان انگلیسی در تازه‌ترین مطالعات خود دریافتند، حتی مصرف یک وعده غذای چرب در طول 24 ساعت می‌تواند زمینه ابتلا به دیابت نوع 2 را فراهم کند.

 
بر همین اساس پژوهشگران دریافتند مصرف غذای چرب در طول روز می‌تواند حساسیت به انسولین را در نوجوانان و جوانان کاهش دهد. 
 
تحقیقات همچنین نشان داده است، مصرف غذای چرب موجب ایجاد اختلال در پانکراس و تولید انسولین مورد نیاز بدن می‌شود؛ ضمن اینکه کاهش حساسیت به انسولین با بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است. 
 
دانشمندان در پژوهش‌های خود به این نتیجه رسیدند که مصرف حتی یک وعده غذای چرب در طول روز می‌تواند زمینه ابتلا به بیماری دبایت نوع 2 را به میزان قابل توجهی فراهم کند و حتماً هم نیازی نیست که فرد مرتباً غذای چرب مصرف کند تا احتمال بروز این بیماری در وی افزایش یابد، همین که در یک وعده غذایی بی‌توجهی اعمال شود برای فراهم کردن زمینه بروز دیابت نوع 2 کافی است. 
 
این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد که چگونه آنچه که می‌خوریم می‌تواند بر سلامتی ما تأثیر بگذارد؛ حتی افرادی که مرتباً مراقب تغذیه خود هستند و ممکن است تنها در جشن‌ها و میهمانی‌ها دست از پرهیز بردارند نیز در معرض خطر قرار دارند.
 
نکته مهمی که این پژوهش متذکر می‌شود، حفظ یک رژیم غذایی سالم در هر شرایطی و با هر موقعیتی است.
 
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف حتی یک وعده غذایی چرب می‌تواند موجب افزایش‌ سطح گلوکز خون شود و حساسیت به انسولین را کاهش دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11857 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 1520 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟