نان‌های سنتی نشان استاندارد دریافت می‌کنند؟


لقمه: نان های تافتون، سنگک، بربری و لواش به دلیل استفاداز حرارت مستقیم در پخت نمی‌توانند نشان استاندارد دریافت کنند.

دبیر اتحادیه نان های حجیم ونیمه حجیم در گفتگویی با اعلام این مطلب درباره تولید نان استاندارد گفت: قبل از عنوان کردن تولید نان استاندارد در ابتدا باید گندم وآرد استاندارد داشت تا بتوان نانی با این مشخصات تولید کرد.

محمد جواد کرمی با بیان اینکه تولید نان استاندارد در دستور کار سازمان استاندارد قرار دارد افزود: برای تولید نان استاندارد ابتدا باید خمیرگیری استاندارد داشت وخمیر را در اتاق استاندارد استراحت اولیه وثانویه قرار داده ودر پایان در فری که حرارت غیر مستقیم دارد قرار داد.

وی با بیان اینکه بنا به اعلام موسسه استاندارد در تولید  نباید به نان حرارت مستقیم داد خاطرنشان کرد:نان های که حرارت مستقیم می بینند شرایط استاندارد را ندارندو هیچ کدام از واحد های سنتی از قبیل بربری ،سنگک، تافتون و لواش برای پخت از حرارت غیرمسقیم استفاه نمی کنند و شرایط تولید نان استاندارد را ندارند  و عملا نمی توانند داشته باشند.

کرمی ادامه داد: با تدوین اساسنامه نان استاندارد و به کارگیری ماشین آلات استاندارد در تولید ،نان با کیفیت تری تولید خواهد شد که 99 درصد واحد های تولیدی نان های حجیم و نیمه حجیم این شرایط را دارند.

همه ی واحد های صنفی را نمی توان دارای نشان استاندارد کرد

وی درباره نحوه دریافت نشان استاندارد توسط واحد های صنفی تصریح کرد:تک تک واحد های صنفی را نمی توان دارای نشان استاندارد کرد وبا زیر پوشش قراردادن  واحد های صنفی زیر نظر چندین برند این کار عملی تر به نظر می رسد.

کرمی  با بیان اینکه600 واحد در تهران و 3هزار وهشتصد واحد صنفی در کل کشور  وجود دارد که120 واحد آن  تولید انبوه انجام می دهند به مردم توصیه کرد که برای تهیه نان به واحد های صنفی مراجعه کرده ونان را از سوپر مارکت ها خریداری نکنند.

سوپرمارکت‌ها نان را در بدترین نقطه نگهداری می کنند

وی اضافه کرد: در سوپرمارکت ها معمولا نان در بدترین نقطه مغازه قرار داده و با نگهداری آن خارج از مغازه ، در معرض تابش اشعه خورشید قرار می گیرد که این عمل باعث کاهش کیفیت، ماندگاری و کپک زدن نان می شود.

کرمی در پایان تاکید کرد: با مراجعه به واحد های صنفی به دلیل دارا بودن شرایط لازم برای نگهداری نان و تهویه مناسب می توان انواع نان تازه و با کیفیت بهتر تهیه کرد.


نقل از :ایانا

کد: 1188 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۵ تير بازدید: 4017 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت انواع نان برای فروش در نانوایی‌های دولتی اعلام شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
2 دستور تهیه کباب چیکن تیکا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
3 نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
4 کدام نان را باید انتخاب کرد؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ اسفند
6 افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06 ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي
7 افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06 ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي
8 سنگک؛ محبوبترین نان صبحانه ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد
9 مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید ۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن


نظرات


علی

عالی بود واقعا در روزنامه دیواری مدرسه کمکم کرد خیلی ممنون.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه هم بخوریم هم لاغر بمانیم! حرف از رژیم‌های لاغری که می‌شود همه به یاد گرسنگی و ضعف و بی‌حالی می‌افتند! درحالی که متخصصان علم تغذیه معتقدند رژیم‌های لاغری نباید هرگز باعث ذره‌ای گرسنگی شوند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »