واردات زیتون ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیش‌بینی می شود امسال نزدیک به 85 هزار تن دانه زیتون در کشور تولید شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، احمد مستخدمی افزود: سطح باغات زیتون کشور 84 هزار هکتار است که قریب به 35 هزار هکتار آن در منطقه سه گانه قزوین، گیلان و زنجان قرار دارد.

وی درباره عملکرد تولید زیتون کشور اظهار داشت: متوسط عملکرد کشور امسال 2.1 تن در هکتار است و در مناطق سه گانه قزوین، گیلان و زنجان عملکرد تولید در اغلب باغات بالای 5 تن در هکتار است.
 
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که باغات قدیمی 18 درصد کل سطح باغات زیتون را تشکیل می دهد، تصریح کرد: این باغات نیاز به بازسازی و جوانسازی دارند که برای آن برنامه داریم و امیدواریم تا پایان برنامه ششم توسعه با مجموع اقداماتی که صورت می گیرد، باغات غیر اقتصادی و مسن نداشته باشیم.
 
مستخدمی درباره اجرای پروژه اصلاح و بهسازی باغات قدیمی زیتون نیز چنین گفت: امسال پیوند 84 هزار اصله درخت برای تغییر رقم، هرس بازجوانسازی 430 هکتار باغ و مشارکت در تغذیه 1100 هکتار باغ زیتون به منظور افزایش عملکرد را در دستور کار داریم.
وی اعتبارات بخش زیتون در سال جاری را 4.5 میلیارد تومان عنوان و اعلام کرد: 3.3میلیارد تومان از این اعتبار برای اصلاح و بهسازی و یک میلیارد و 200 میلیون تومان به توسعه باغات زیتون اختصاص می یابد.
 
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی در عین حال از کشاورزان خواست که در اصلاح و بهسازی باغات مشارکت کنند.
وی با اشاره به این که روغن زیتون مورد نیاز کشور حدود 10 هزار تن در سال است، اذعان داشت: نزدیک به 5300 تن روغن زیتون از طریق تولیدات داخلی تامین می شود.
مستخدمی با بیان این که مصرف سرانه سالانه روغن زیتون برای هر نفر در کشور 130 گرم است، گفت: این در حالی است که در یونان سرانه مصرف برای هر نفر سالانه نزدیک 18 کیلوگرم می باشد.
 
وی سرانه مصرف کنسرو دانه زیتون در کشور را 850 گرم اعلام و تصریح کرد: مصرف سرانه کنسرو زیتون در ایران 2.5 برابر دنیا است.
مجری طرح زیتون ادامه داد: ما در تولید کنسرو زیتون کاملا خود کفا هستیم و نیازی به واردات آن نیست.
 
مستخدمی خاطر نشان کرد که تولید کنسرو زیتون بیش از نیاز داخلی است و از این رو هر سال بخشی از تولید داخل برای سال آینده ذخیره سازی می شود.
وی با بیان این که واردات دانه یا میوه زیتون به هر شکل به کشور ممنوع است، گفت: ورود میوه زیتون در سنوات گذشته منجر به شیوع آفت مگس زیتون در کشور شد و از این رو وزارت جهاد کشاورزی واردات میوه زیتون را به هر شکل ممنوع کرده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از : وزارت جهاد کشاورزی

کد: 11902 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 2353 ساعت: 11:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
3 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
8 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
9 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی ضد سرطان زنانه سرطان تخمدان نهمین سرطان شایع بین زنان و پنجمین علت مرگ و میر آنهاست. در واقع سرطان تخمدان بیشتر از هر سرطان دیگری باعث مرگ در زنان می‌شود.
اگر اضافه وزن دارید، بخوانید کاهش وزن به ویژه در ناحیه شکم از طریق رژیم غذایی یا ورزش و یا هر دو این عوامل، موجب بهبود چشمگیر در کیفیت خواب افراد می شود.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.