طرز تهیه بیسکوئیت طرح دار برگ پاییزی


پایگاه خبری لقمه: بیسکویت ها همیشه طعم خوبی دارند اما بیسکویت های برگ پاییزی خیلی جذاب و زیبا برای مهمانی هاست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این برگ های پاییزی، در عین حال که بسیار زیبا هستند، طعم خیلی خوبی هم دارند. می توانید آن ها را برای دورهمی های خانوادگی درست کرده و با چای برای مهمان هایتان سرو کنید.

 
طرز تهیه  بیسکوئیت به شکل برگ های پاییزی

مواد لازم:
 
    ۱/۲ پیمانه کره
    ۱/۲پیمانه شکر قنادی
    ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
    ۲ پیمانه آرد کامل
    ۳/۴ پیمانه نمک
    رنگ غذای قرمز، سبز، زرد و نارنجی
 
 
طرز تهیه:
 
1- کره را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا لطیف و سفید شود. سپس شکر را افزوده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. عصاره وانیل را نیز افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
 
2- در یک کاسه جداگانه، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را به تدریج به مخلوط کره بیفزایید.
 
3- مواد را تا زمانی هم بزنید که شکل خمیر به خود بگیرند.
 
4- خمیر را به ۴ بخش مجزا تقسیم کنید. روی هر چانه یک قطره رنگ غذا بریزید و ورز دهید تا خمیر کاملا رنگی شود.
 
5- همین کار را با سه چانه دیگر خمیر با رنگ های مجزا تکرار کنید.
 
6- خمیرها را با هم مخلوط کنید اما مراقب باشید که رنگ ها ماهیت خود را از دست ندهند.
 
7- خمیری که ترکیب چندین رنگ به صورت ابروباد است را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید.
 آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.
 
8- پس از خارج نمودن خمیر از یخچال، آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و با قالب شکل برگ، برش دهید.
 
9- برگ ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.
 
10- با چاقوی مخصوص برش کره، روی برگ ها شیار ایجاد کنید.
 
11- آن ها را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
 
 12- سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزیاتو

کد: 11997 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 3283 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
4 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
5 نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران؛ 24 تا 27 شهریور 93 ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
6 دیگر بیسکویت ها در چای از غرق نخواهند شد ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت
7 مصرف چربی کمتر کاهش وزن بیشتر ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ آذر
8 گزارش تصویری / یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
9 آیا بیسکویت رژیمی هم داریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور
10 بیسكویت عسل و دارچین ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
این مواد غذایی با این داروها نمی‌سازند بعضی از خوردنی‌ها با بعضی از داروها مانند ایبوپروفن یا پاراستامول نمی‌سازند و امکان دارد ترکیب مواد غذایی با این داروها نتایج بدی روی سلامتی بگذارد.
6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.