دیگر بیسکویت ها در چای از غرق نخواهند شد


دو جوان مخترع وسیله‌ای تولید کرده‌اند که می‌تواند مراقب شیرینی، شکلات و بیسکویت‌های افراد هنگام خوردن نوشیدنی‌های مختلف باشد.

به گزارش لقمه، یکی از مشکلاتی که اغلب افرادی که با چای یا قهوه خود بیسکویت می‌خورند، خیس شدن این خوراکی‌ها و افتادن آن‌ها در لیوان چای یا قهوه است.

 

 

گفتنی است، طراحان با ذوق برای رفع این مشکل دست به یک ابتکار جالب زده‌اند و یک لیوان منحصر به فرد تولید کرده‌اند که جایگاهی ویژه برای نگهداری بیسکویت دارد و مانع از سقوط آن در لیوان می‌شود.

 

 

 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، سازندگان این لیوان قیمتی در حدود شش دلار را برای هر لیوان در نظر گرفته‌اند، این لیوان قابلیت نگهداری دو بیسکویت را در جایگاه ویژه خود دارد که در داخل قهوه یا چای قرار می‌گیرند و توسط آهن ربا به بدنهٔ لیوان متصل شده مانع نوشیدن قهوه توسط فرد نمی‌شوند.

مخترعین استفاده از این لیوان را به ویژه در مسافرت‌ها و یا زمان‌هایی که فرد تمرکز کافی برای خوردن ندارد مانند هنگام تماشای تلویزیون، یا کار با کامپیو‌تر بسیار موثر می‌دانند.

طراحان این لیوان امیدوار به پیدا کردن سرمایه گذاران‌ قدرتمند برای ایجاد خط تولید پیشرفته برای این محصول ابتکاری خود هستند.

بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :ایانا

کد: 6694 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 3420 ساعت: 7:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خاصیت نوشیدن شیر داغ قبل از خواب ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
2 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
3 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
4 خوردن نوشیدنی با لیوان های طرح دار مضر است! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
5 مصرف آب برای چه افرادی ضروری است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
6 خوردن این مواد غذایی با معده خالی مضر است یامفید؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7 هنگام ورزش چه مقدار آب بنوشیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 9 نوشیدنی که به زیباتر شدن پوستتان کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
9 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
10 خوردن روزانه آب و لیموترش چه فوایدی دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
11 باورهای غلطی که باید انها را بدانیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.