طرز تهیه سوپ مرغ با لوبیا سفید


پایگاه خبری لقمه: به فصل زیبای پاییز رسیدیم اما این فصل در کنار زیبایی که دارد ممکن است موجی از سرماخوردگی را نیز با خود به همراه بیاورد. یکی از مواردی که به خوبی می تواند در درمان سرما خوردگی کمکتان کند سوپ مرغ است. هم مواد مغذی داخل این سوپ و هم بخارش می توانند موجب کاهش علائم سرما خوردگی تان شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروز می خواهیم سوپ مرغی را به شما آموزش دهیم که علاوه بر مرغ کلی مواد مفید دیگر در خود دارد و غذایی کامل به حساب می آید. مرغ خود حاوی پروتئین است و از این نظر هم برای بهبود سرماخوردگی مفید است و هم می تواند انرژی پایداری را وارد بدنتان کند. لوبیا نیز علاوه بر پروتئین حاوی کربوهیدرات و فیبر نیز هست. در کنار این دو دیگر سبزیجات و گیاهان نیز وجود دارند که همگی به بهتر شدنتان کمک خواهند کرد. حتی اگر سرما نخورده باشید هم این سوپ ارزش امتحان کردن دارد چون هم بسیار سالم است و هم مواد مغذی فراوانی دارد.

طرز تهیه  سوپ مرغ با لوبیا سفید
 
مواد لازم:
 
اسپری پخت یا مقداری روغن
 
1 فنجان پیاز خرد شده
 
3 حبه سیر، خرد شده
 
6 فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک
 
یک چهارم فنجان برنج سفید نپخته
 
1 قاشق چای خوری زیره خرد شده
 
450 گرم لوبیا سفید پخته، خشک شده
 
3 فنجان سینه مرغ بدون پوست، بدون استخوان و خرد شده
 
یک دوم فنجان گشنیز تازه که به شدت خرد شده باشد
 
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
 
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
 
یک فنجان گوجه فرنگی بدون دانه، خرد شده
 
یک قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
 
6 برش لیمو
 
 
طرز تهیه:
 
یک ماهی تابه بزرگ ( گود ) مخصوص تفت دادن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهی تابه را به اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. آب مرغ، برنج، زیره و لوبیا را اضافه کنید، سپس آب مرغ را به جوش بیاورید. حرارت را کاهش دهید بگذارید 15 دقیقه بجوشد. مرغ، گشنیز، فلفل و نمک را اضافه کنید، اجازه دهید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که مرغ ها به خوبی گرم شدند بجوشد.
 
از روی حرارت آن را بردارید، گوجه فرنگی و آب لیمو را اضافه کنید و سپس به همراه قطعات لیمو سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 12021 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر بازدید: 4275 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
باور غلط درباره داروهای گیاهی باورهای غلطی درباره گیاهان دارویی وجود دارد و بسیاری از افراد تصور می‌کنند که داروهای گیاهی بدون عارضه هستند.
درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.