صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
کافه های سیار در خیابان سی تیر
کافه های سیار در خیابان سی تیر
پایگاه خبری لقمه: با سنگفرش شدن خیابان سی تیر و استقرار کافه های سیار، این خیابان به مکانی گردشگر گریز تبدیل شده است.ابتدای خیابان سیتیر در تقاطع خیابان امام خمینی (ره) در جایی که موزه ملی ایران قرار دارد، حدود ۱۰ گاری که بعضا غذاهای سنتی طبخ میکنند، ردیف شدهاند.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :شبستان
کد:
12080
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
بازدید:
7459
ساعت:
12:57 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2
قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
3
راهاندازی مرکز نوآوری رسانه نقطه عطفی در توسعه ارتباطات نوین
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
4
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی
۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
5
کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید
۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
6
اتحادیه کافی شاپهای تهران: پخش «بازی تاج و تخت» غیرقانونی است
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
7
کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد
۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
8
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است
۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
9
حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
10
کافهها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
11
جامجهانی قهوه چگونه برگزار میشود؟
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کله پاچه بخوریم یا نه؟
مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...
بهترین شیوه پخت غذا
آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...
توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری
پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چه غذاهایی میگرن را تشدید میکند/ میگرن هاتداگی را بشناسیم
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هاتداگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجهفرنگی، پرتقال، توتفرنگی، موز و مصرف سیگار میتواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
خواص پای مرغ بیشمار بشناسید
عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروفساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها کمک میکند.
نانهای رژیمی چقدر رژیمیاند!؟
این روزها نانهای رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاهدانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکتها را تسخیر کردهاند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است
هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتیاکسیدانها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی اکسیدانهایی مثل ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند. با مصرف هندوانه خطر کم آب شدن بدن نیز کاهش مییابد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است