راز های تامین ویتامین D در پاییز و زمستان


پایگاه خبری لقمه: با کوتاه‌تر شدن روزها در فصل پاییز افراد فرصت کمتری برای حضور در فضاهای باز و تامین ویتامین D مورد نیاز بدنشان دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که عمدتا از طریق تماس پوست با نور خورشید در بدن تولید می‌شود و برای جذب مواد معدنی ضروری از جمله کلسیم و فسفر مفید است اما تامین آن در فصل پاییز و زمستان که روزها کوتاه‌تر و تاریک‌تر می‌شوند اندکی مشکل‌ساز است.

 

منبع اصلی تامین ویتامین D مورد نیاز بدن نور خورشید است که در تماس پوست با آفتاب در بدن ساخته می‌شود. ویتامین D به جذب کلسیم و فسفر کمک می‌کند، موجب استحکام استخوان‌ها می‌شود، عملکرد مغز را تقویت می‌کند و میزان التهاب را کاهش می‌دهد.
 
عدم تامین ویتامین D مورد نیاز بدن به کمبودهایی از قبیل نرمی استخوان در کودکان و بزرگسالان منجر می‌شود. دیگر علائم کمبود ویتامین D خود را به شکل مشکلات رایج جسمی از قبیل سرفه‌های مداوم، سرماخوردگی، خستگی، سستی استخوان‌هان و از بین رفتن سلامت دندان‌ها نشان می‌دهد.
 
به این ترتیب پزشکان به افراد توصیه می‌کنند در صورتیکه در فصل‌های سرد و روزهای ابریِ سال نمی‌توانند میزان ویتامین D مورد نیاز بدن را از طریق نور خورشید تامین کنند می‌توانند برای جبران آن از منابع اصلی خوراکی حاوی این ویتامین مصرف کنند که مهمترین آنها شامل ماهی، غلات کامل، آب پرتقال، گوشت قرمز، پنیر، زرده تخم مرغ و نیز غذاهای غنی شده با این ویتامین است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12137 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 2509 ساعت: 11:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

  كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
واکنش مغز به روش های لاغری چیست محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.