صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
روش تهیه اردو بادنجان
روش تهیه اردو بادنجان
لقمه: بادنجان از جمله سبزیجاتی است که غذاهای خوشمزه ای را می توان با آن تهیه کرد.
مواد اولیه:
بادنجان چهار عدد
سیر رندهشده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پیمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفید یك پیمانه
كره 50 گرم
جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری
نمك وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
اول بادنجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ میكنیم و كنار میگذاریم سپس كره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت میدهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش كشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط میكنیم كمی توی بادنجانها را خالی كرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف میكنیم. در ظرف پیركس چیده و روی آن حلقههای گوجهفرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد گذاشته تا اردور آماده شود.
کد:
1215
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲ مرداد
بازدید:
7147
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
2
تلاش ستودنی مسعود اوزیل برای درمان 1000 کودک بیمار و اطعام مستمندان
۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد
3
درمان سرطان با تاثیر گیاهان دارویی
۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
4
ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند!
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي
5
طرز تهیه قیف ژامبون با سیبزمینی
۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
6
دستور پخت رول نـان و سـیبزمینی
۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
7
چهارمین کنگره سراسری خانه کشاورز با حضور رییسجمهور برگزار شد
۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان
8
رژیم غذایی لئوناردو دیکاپریو و آنجلینا جولی چیست؟
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
9
رکورد بیشترین اضافه وزن های تاریخ سینما
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
10
پای قارچ و سیبزمینی؛ پیش غذایی پر انرژی
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي
11
هات داگ خوری پروین و پرسپولیسیها در هامبورگ
۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
صبحانه را جدی بگیرید
یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعدهای است...
با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید
بررسیها نشان میدهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...
قرصهای لاغری موجب نابینائی میشود
مردم به هیچ عنوان نباید از قرصهای لاغری مجیک استف...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی
پایگاه خبری لقمه: معمولا جذابیت ها و زیبایی های جشن یلدا بیشتر مورد توجه است اما این مناسبت همچون سایر آداب و رسوم زیبای ایرانی ابعاد دیگری هم دارد که از آن جمله می توان اثرش بر امنیت شغلی بخشی از کشاورزان ایرانی را هم ذکر کرد.
12رازی که فست فودیها به شما نمی گویند
فستفودها، خیلی سریعتر از آنچیزی که تصور میکردیم، به زندگی ما وارد شدهاند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمرهمان نقش مهمی دارد. رازهای فستفودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
کاهش وزن با دکتر اوز
وقتی بحث کاهش وزن به میان میآید، دکتر اوز میتواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانستهاند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
ناهارهای سرکاری!
به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است