ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند!


اردوری دلچسب با طعم و رایحه‌ای اشتها‌آور که مناسب گیاه‌خواران است و سفره غذای شما را رنگین‌تر می‌کند.

به گزارش لقمه، در دستور اصلی این غذا از پنیر پکورینو رومانو (Pecorino romano) استفاده شده که پنیری ایتالیایی و تهیه شده از شیر گوسفند است و طعمی قویتر از پنیر پارمزان دارد؛ ما این پنیر را با پنیر پارمزان جایگزین کردیم. البته می‌توانید با پنیر موتزارلای خرد‌شده هم جایگزین کنید.

روش‌های مختلفی برای پخت بادمجان وجود دارد، وقتی بادمجان‌های تازه دارید این غذای گیاهی و خوشمزه ایتالیایی را درست کنید که طعم و عطر سبزیجات تازه شما را سرحال بیاورد. این بادنجان شکم پر یک اردور بسیار شیک و خوشمزه می‌باشد که افزون برطعم خوبی که دارد، به سفره غذای شما، زیبایی خاصی می‌دهد.

این بادمجان شکم‌پر همانطور که داغ و تازه از روی اجاق برداشته شده خوشمزه است ولی باز هم با سرد شدن از دهان نمی‌افتد و روز بعد هنوز هم می‌توانید از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

بادمجان به خودی خود کالری کمی دارد و سیستم گوارش را بهبود می‌بخشد. برای تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی از بادمجان های با پوست سیاه استفاده کنید که طعم بهتری دارند.

ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند! بادمجان شکم پر,ایتالیایی,آشپزی

ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند! بادمجان شکم پر,ایتالیایی,آشپزی,غذاهای ملل,بادمجان شکم پر,بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده,بادمجان شکم پر شمالی,بادمجان شکم پر در فر,بادمجان شکم پر با رب انار,بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا,بادمجان شکم پر گیلانی,بادمجان شكم پر,بادمجان شکم پر با گردو,بادمجان شکم پر ترشی,غذاهای اروپایی
مواد لازم بادمجان شکم پر ایتالیایی:

بادمجان متوسط : 2 عدد
سیر : 2 حبه بزرگ
گوجه‌فرنگی بزرگ : 2 عدد
جعفری تازه ساتوری‌شده : ¼ پیمانه
روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
خرده نان : ¾ پیمانه
پنیر پارمزان : ½ پیمانه
آویشن خشک : ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:1-فر را با دمای 185 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.2- بادنجان‌ها را می‌شوییم و آنها را از طول نصف می‌کنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان 6 برش ایجاد می‌کنیم.3- گوجه‌فرنگی را به صورت لایه‌های نازک خرد می‌کنیم.4- درون برشها را با برش‌های گوجه‌فرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رنده‌شده و جعفری پر می‌کنیم.5- بادنجان‌های پر شده را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم و روی آنها روغن زیتون می‌ریزیم. آنها را به مدت 30 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجان‌ها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن فرو رود.6- در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آنها را روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و باز آنها را داخل فر می‌گذاریم تا لایه رویی آنها کمی قهوه‌ای شود. سپس آن را از فر خارج می‌کنیم و داغ، سرو می‌کنیم.

 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پارسه گرد

کد: 7810 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي بازدید: 3846 ساعت: 3:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
3 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
4 چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 بادمجان چه مزایایی برای سلامتی دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
7 آیا مصرف بادمجان در تنظیم قند خون موثر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 در روز های گرم چه مواد غذایی مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
9 ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
10 روش تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
11 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf رعایت این نکات عمر کابینت شما را افزایش می دهد.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.