میزان پایین ویتامین D در کودکان ریسک دیابت را افزایش می‌دهد


پایگاه خبری لقمه: کودکانی که در دوره نوزادی و کودکی میزان بالایی از ویتامین D دریافت می کنند به شکل قابل توجهی در معرض ریسک کمتر ابتلا به دیابت نوع۱ هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دیابت نوع۱ یک بیماری مزمن خودایمنی است که ابتلا به آن سالانه ۳ تا ۵ درصد در حال افزایش است. این بیماری زمانی بروز می کند که سیستم ایمنی بدن سلول های بتا تولیدکننده انسولین خود را در لوزالمعده نابود می کند.

 
جیل نوریس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می گوید: «ویتامین D فاکتور حفاظتی در مقابل بیماری دیابت نوع۱ است چراکه سیستم ایمنی و خودایمنی بدن را تنظیم می کند.»
 
در این مطالعه، تیم تحقیق عوامل محرک و فاکتورهای حفاظتی را در ۸۶۷۶ کودک با ریسک بالا دیابت نوع۱ بررسی کردند.
 
آنها مشکل خودایمنی را در ۳۷۶ کودک تشخیص داده و آنها را با ۱۰۴۱ کودکی که مبتلا به این مشکل نبودند مقایسه کردند.
 
در بین کودکان دارای ریسک ژنتیکی بالا ابتلا به دیابت نوع۱، کسانی که در نوزادی و کودکی میزان ویتامین D بدن شان پایین تر بود، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع۱ بودند.
 
نتایج این مطالعه نشان داد میزان بالاتر ویتامین D دوره کودکی ارتباط چشمگیری با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۱ داشت.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 12283 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 2011 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  بایدها و نبایدهای اهدای‌خون پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.