در برنامه «ایران» هیسپان تی‌وی؛
غذاهای محلی سوباتان معرفی می شوند


پایگاه خبری لقمه: برنامه «ایران» شبکه هیسپان تی وی این غذای محلی سوباتان را به قاب خود و در مقابل دیدگان مخاطبان می آورد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از  روابط عمومی رسانه ملی، آنچه در «ایران» این هفته هیسپان می بینید، معرفی منطقه سوباتان توسط طاهره بدخش خبرنگار این شبکه است که در شهر سوباتان است و سپس از آن سوی دوربین غذاهای محلی همچون قورتماج، گوزلی بریان و سیرجینه معرفی و عطر و طعم غذاهای عشایر به مشام خواهد رسید.

طعم منحصربه‌فرد غذاهای محلی گیلان آنچنان با رنگ ها گره خورده که مستند را جذاب و دیدنی می کند، آشنایی با فرهنگ بومی ایران زمین از طریق این برنامه به خوبی محقق می شود، غذاها همیشه یکی از ابزارهای تعامل های فرهنگی  و اجتماعی میان ملل بوده است که در این بین غذاهای محلی جایگاه ویژه ای دارند.

برنامه «ایران» که در شبکه پرس تی‌وی، تولید و به صورت زبانگردانی از شبکه هیسپان تی‌وی پخش می‌شود، یکشنبه‌ها ساعت 7:45، از این شبکه پخش خواهد شد و در ساعات 12:30 و 18:30 همان روز بازپخش می شود.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14006 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير بازدید: 2787 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر ...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت