صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
عمومی
>
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذاهای گرم و خشک پرهیز کنید.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، متخصصین طب سنتی توصیه میکنند که لازم است در فصل بهار، از خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و شیرینی زیاد خودداری شود.
همچنین در این فصل، نوشیدن شربت لیمو، آلبالو و سکنجبین، و افزودن زرشک، سماق و انار به غذاها توصیهمیشود.
۶ آنتی هیستامین طبیعی برای کاهش آلرژیها
-چای سبز
-چای ریبوس
-سرکه سیب
-ماست طبیعی
-دم کرده یونجه
-جوشانده گزنه
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14084
تاریخ نشر:
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
بازدید:
3500
ساعت:
8:19 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
6
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7
کوچ عشایر در قاب رنگها
۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
9
دمنوشها و راز خوابی آرام
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
10
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11
ناگفتههایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
جوجهكباب آماده طبخ فلهای نخرید
لقمه: جوجهكباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...
کاهش وزن هنگام شیردهی
پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...
تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی
در فصل تابستان بیشتر از فصلهای دیگر سال تمایل به ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سوزاندن چربی در زندگی کارمندی
سوزاندن چربیهای بدن فقط از طریق ورزش امکان پذیر است و باید میزان دریافتی و مصرفی با هم هماهنگ باشد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم
تاریخچه تولید اولین نمونههای ویفر به قرن هفتم میلادی برمیگردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندیها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه میکردند.
میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟
محققان میگویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی
این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است