کمبود کلسیم عاملی برای اختلال های انعقادی


فاکتورهای انعقادی با کلسیم فعال می شود و کمبود کلسیم باعث اختلال های انعقادی خواهد شد.

به گزارش لقمه، میترا زراتی کارشناس ارشد تغذیه در گفتگویی گفت: امروزه کلسیم یکی از مهمترین عناصر در بدن است کلسیم برای سلامت استخوان ها موثر است امروزه کلسیم عنصری ضد سرطان شناخته شده است به خصوص سرطان های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ از آن جمله است.

زراتی بیان کرد: افرادی که رژیم پر چرب مصرف می کنند به ویژه چربی های حیوانی و اسیدهای چرب اشباع خطر سرطان روده را افزایش می دهد.

وی افزود: منابع دارای کلسیم مثل ماست و شیر و خانواده کلم است که باعث می شود چربی مصرف شده جذب نشده و دفع شود.

کمبود کلسیم باعث اختلال های انعقادی شده فاکتورهای انعقادی در حضور کلسیم فعال می شود اگر کلسیم به مقدار کافی نباشد انعقاد خون به خوبی صورت نمی گیرد.

زراتی تصریح کرد: نقش دیگر کلسیم در انقباض و انبساط عضلات نقش دارد اگر کلسیم به مقدار کافی وجود نداشته باشد باعث گرفتگی عضلات خواهد شد.

زراتی توصیه کرد: افراد باید در رژیم غذایی خود به مقدار کافی کلسیم مصرف کنند و از سرطان ها پیشگیری شود.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 1413 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۴ شهريور بازدید: 2661 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرهزینه‌ترین داروهای بیمه سلامت در ۶ ماهه امسال اعلام شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن
2 شناسایی فاکتورهای پرخطر «بی اشتهایی عصبی» ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
3 چه کسانی باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
4 عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر
5 نیمی از موارد دیابت با جلوگیری از چاقی قابل پیشگیری است ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
6 سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
7 9 ماده غذایی برای پدر شدن ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
8 وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۱ مرداد
9 کمبود آهن و ویتامین B12 عامل مستعد‌کننده آفت دهان ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های مفید روی میز کار وقتی گرسنه باشید، نه می‌توانید خوب فکر کنید و نه کارها بدرستی پیش می‌رود.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.