سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه


صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی از فاکتورهای مهم برای لاغر شدن است اما این بدان مفهوم نیست که هر نوع ماده خوراکی را به هر مقداری که بخواهید می‌توانید در وعده صبحانه بگنجانید.

به گزارش لقمه، کارشناسان سلامت و تغذیه معتقدند که انتخاب موادغذایی مناسب برای وعده صبحانه ضروری است و اگر این انتخاب درست نباشد می‌تواند تاثیر عکس داشته باشد و حتی موجب چاقی شود.

به گفته این کارشناسان، سه اشتباه معمول که اکثر مردم در انتخاب مواد خوراکی صبحانه انجام می‌دهند و باید اصلاح شود عبارتند از:

- آب پرتقال در مقایسه با خود میوه پرتقال، مقدار بیشتری قند و کالری دارد و به همین دلیل افراد برای آنکه فیبر خوراکی بیشتری دریافت کنند و مدت زمان طولانی‌تری نیز احساس سیری داشته باشند، توصیه می‌شود که خودِ پرتقال را به جای آب این میوه بخورند.

- برخی افراد تمایل به خوردن ماست‌میوه‌ای در وعده صبحانه دارند. ماست کم‌چرب به عنوان ماده‌ای لبنی انتخاب مناسبی برای صبحانه است اما ماست‌میوه‌ای حاوی قند زیاد است و مصرف آن در واقع کالری اضافی وارد بدن می‌کند.

- مصرف غلات مغذی در وعده صبحانه نیز می‌تواند مفید باشد اما با این حال نباید در خوردن آنها زیاده‌روی کرد. بیشتر افراد در هر وعده صبحانه حجم زیادی غلات را به دفعات بیشتر مصرف می‌کنند که همین امر موجب می‌شود بیش از نیاز بدن‌شان کالری دریافت کنند.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :ایسنا

کد: 6402 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند بازدید: 2999 ساعت: 5:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
2 شما چند وعده غذا می خورید آقای اقتصاددان؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
3 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
4 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
5 دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
6 رشد تجارت ایران با همسایگان در دولت سیزدهم؛ وعده‌ای که محقق شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳ شهريور
7 رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
8 وعده وزارت کشاورزی به تولید کنندگان برای تامین نهاده های دامی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
9 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
10 این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
11 وعده وزیر کار به تولید کنندگان و کارگران/سه گانه تولید کننده دولت و کارگر در سال 1400 ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی این منابع غذایی سرشار از ویتامین ‍‍C و E ، آهن و ک...

  بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.