صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری از تهیه و فروش جگر و قلوه
گزارش تصویری از تهیه و فروش جگر و قلوه
لقمه: در فصل گرما و شیوع بیماری های فراورده های دامی لازم است نهادهای بهداشتی نظارت بشتری بر مکان های عرضه این فرآورده داشته باشند.
نقل از :مهر
کد:
1455
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ شهريور
بازدید:
4968
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رسوم رمضانی استان گلستان چیست؟/از جگر خوردن در شبهای رمضان تا کمک به فقرا
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
2
آشنایی با خطرناکترین غذاهایی که برای سلامتی ما مضر هستند
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
3
افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفندی/عرضه جگر گرم ممنوع شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
4
قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
5
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟
۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان
6
پایتخت جگرکیهای جهان
۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
7
آلودهترین عضو مرغ را نخورید
۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
8
روش تهیه بریونی؛ غذای محلی اصفهان
۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
9
غذاهای ممنوعه در بارداری
۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
10
اگر گوشت نخوریم کمخون می شویم؟
۱۳۹۲ شنبه ۱۹ بهمن
11
امان از دل و قلوه
۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن
نظرات
rezza tabarok
matlabe besyar mofidi bood
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین»
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...
توصیه هایی در مورد شیر
شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...
تغذیه مناسب در فصل تابستان
یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید
کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوههای رنگارنگ نوشیدنیهای صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوههای طبیعی جایگاه ویژهای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با خوردن این مواد غذایی
ویتامین ها و املاح بر روی خلق و خوی افراد تاثیر بسزایی دارند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده، پودر و... امکانپذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که بهطور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟
برخلاف باور عموم، میوهها هم چاق کنندهاند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است