گزارش تصویری از تهیه و فروش جگر و قلوه


لقمه: در فصل گرما و شیوع بیماری های فراورده های دامی لازم است نهادهای بهداشتی نظارت بشتری بر مکان های عرضه این فرآورده داشته باشند.




































نقل از :مهر

کد: 1455 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 4968 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رسوم رمضانی استان گلستان چیست؟/از جگر خوردن در شب‌های رمضان تا کمک به فقرا ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
2 آشنایی با خطرناکترین غذاهایی که برای سلامتی ما مضر هستند ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
3 افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفندی/عرضه جگر گرم ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
4 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
5 در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان
6 پایتخت جگرکی‌های جهان ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
7 آلوده‌ترین عضو مرغ را نخورید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
8 روش تهیه‌ بریونی؛ غذای محلی اصفهان ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
9 غذاهای ممنوعه در بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
10 اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ بهمن
11 امان از دل‌ و قلوه ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن


نظرات


rezza tabarok

matlabe besyar mofidi bood

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با خوردن این مواد غذایی ویتامین ها و املاح بر روی خلق و خوی افراد تاثیر بسزایی دارند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.