قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول


قیمت انواع مواد پروتئینی در بیشتر اقلام طی ماه گذشته با کاهش همراه بوده است؛ به گونه‌ای که هر کیلوگرم مرغ 300 تومان، فیله گوسفندی 5000 تومان، گوشت بوقلمون و ماهی قزل‌آلا هزار تومان، گوشت گوساله 2000 تومان و جگر گوسفندی 5000 تومان کاهش قیمت داشته است.

به گزارش لقمه، بر اساس یک گزارش میدانی  قیمت‌ها از انواع محصولات پروتئینی در مغازه‌های سطح شهر نشان می‌دهد که هر کیلوگرم گوشت مرغ در مقایسه با ماه گذشته 300 تومان کاهش داشته و 6300 تومان عرضه می‌شود. هر کیلوگرم فیله مرغ نیز 14 هزار تومان فروخته می‌شود.

همچنین هر کیلوگرم گوشت گوساله به طور متوسط در مغازه‌های مختلف سطح شهر بین 28 تا 34 هزار تومان عرضه می‌شود. مغز ران گوسفندی نیز که از گران‌ترین محصولات پروتئینی محسوب می‌شود کیلویی 35 هزار تومان، گوشت مخلوط گوسفند و گوساله کیلویی 30 تا 35 هزار تومان و گوشت فیله گوسفندی کیلویی 50 هزار تومان فروخته می شود.

هر کیلوگرم جگر گوسفندی نیز 40 هزار تومان، جگر مرغ در بسته 500 گرمی 3000 تومان و هر کیلوگرم گوشت بوقلمون هم 14 هزار تومان در بازار مصرف عرضه می‌شود.

اما در میان ماهی‌ها، ماهی قزل آلای تمیز نشده کیلویی 14 هزار تومان و تمیز شده آن حدود 20 هزار تومان قیمت دارد.

هر کیلوگرم ماهی حلوا سیاه 18 هزار تومان و ماهی شوریده شکم خالی 13 هزار و 500 عرضه می‌شود. همچنین ماهی کفال 21 هزار و 500 تومان و ماهی کپور 12 هزار تومان فروخته می‌شود.

به گفته فروشندگان ماهی شیر، شوریده و حلوا بیشترین فروش را در میان انواع ماهی‌ها دارند.

همچنین هر کیلوگرم میگوی دریایی منجمد، بسته به نوع و کیفیت آن به طور متوسط 23 تا 36 هزار تومان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8068 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 2947 ساعت: 8:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
2 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
4 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
5 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
6 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 اعلام قیمت امروز میوه و تره‌بار و مرغ و انواع ماهی ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
9 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
10 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
11 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.