صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
خواص عسل آفریقایی "اقاقیا"
خواص عسل آفریقایی "اقاقیا"
لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسیدهای آمینه ضروری است که هرکدام به تنهایی به عنوان مواد موثر در سلامت مطرح هستند.
عسل اقاقیای آفریقای شهد گیاهان استوایی موجود در جنگلهای تانزانیا می باشد که توسط زمبوران عسل آن منطقه به صورت کاملا وحشی و بدون دخالت انسان جمع آوری می شود. این عسل در کندوهایی در ارتفاعات و بالای درختان جمع آوری می گردد و از دسترس هر دخالتی در تولید آن توسط افراد زنبوردار به دور است.
ضد سرطان
رنگ آن تیره و دارای طمع و بوی خاصی است. رنگ تیره این عسل ناشی از وجود انواع مختلف مواد معدنی مفید در آن است از جمله این مواد معدنی مفید ( مینرال ها ) می توان به آهن ، روی ، فسفر و سلنیوم اشاره کرد.
هر کدام از این مینرال ها نقش بسزایی در سلامتی انسان را بر عهده دارند و از آنجایی که در جامعه ایرانی کمبود این عناصر زیاد می باشد وجود این عسل در سبد غذایی باعث جبران این کمبود ها خواهد شد . از طرفی سلینوم موجود در این عسل به عنوان یک ماده آنتی اکسیدان قوی مطرح می باشد و می تواند از بروز بسیاری از بیماری ها از جمله انواع سرطان ها جلوگیری کند و در شرایط حال جامعه که بدن در معرض بسیاری از اکسیدان های خارجی است می تواند به عنوان یک غذا و یا داروی پیشگیری کننده از سرطان مطرح شود.
این عسل همچنین حاوی انواع مختلف ویتامینها و اسید های آمینه ضروری نیز می باشد که هرکدام به تنهایی به عنوان مواد موثر در سلامت مطرح هستند.
با خوردن دو قاشق عسل اقاقیای آفریقا می تواند به موارد زیر دست یافت:
1- پیشگیری و بهبود از انواع سرطانهای موجود در جامعه
2- پیشگیری و بهبود پوکی استخوان
3- پیشگیری و بهبود انواع بیماریهای ناشی از کمبود روی
4- پیشگیری و بهبود بیمارهای اعصاب و آلزایمر
5- پیشگیری و بهبود بیماریهای کمبود خون از جمله کمبود هموگلوبین و ...
6- تقویت نیروی جسمی و جنسی
7- افزایش نیرو و توان در فعالیت های شدید بدنی و ورزش های سنگین
خواص عسل آفریقا
عسل آفریقایی علاوه بر خواص عمومی عسل دارای ویژگیهای منحصر بفرد زیر است:
دارای ویژگی ارگانیک بوده به این معنی که در تولید آن از هیچ گونه داروی و ماده سنتزی استفاده نشده است و به صورت کاملا طبیعی و وحشی در داخل کندوهای سنتی ( Log Hives) تولید شده است.
نشاط آور ( دارای ویتامین B1 و B2 )
خون ساز ( دارای آهن مناسب )
ضد سرطان و ضد استرس ( سلنیوم بسیار بالا و خاصیت آنتی اکسیدانی قوی)
مفید جهت مصرف بیماران دیابتی و متابولیسمی ( نسبت فروکتوز بالا ، ساکاروز پایین و روی (Zn) بالا )
پیشگیری از پوکی استخوان ( کلسیم و ویتامین D مناسب )
مناسب جهت مصرف ورزشکاران ( دارای ویتامین B6 بالا )
توضیحات:
1- سلنیوم یکی از موثرترین آنتی کسیدانها شناخته شده جهت کاهش رادیکالهای آزاد بدن است. تامین این ماده در جیره غذایی جهت پیشگیری سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، آلزایمر، پارکینسون، پروستات، ام اس بسیار اهمیت دارد که میزان سلنیوم موجود در عسل اقاقیا 16 برابر عسل های دیگر است.
2- فقر غذایی آهن و روی با خوردن روزانه یک قاشق عسل آفریقا جبران می گردد و این میزان روی در عسل اقاقیا 4 برابر عسل های دیگر است.
3- عسل آفریقا جهت جبران کم خونی و افزایش هموگلوبین بسیار مناسب است.
4- با داشتن ویتامین آ و گروه ویتامین های ب در رشد کودکان بسیار موثر است.
5- به علت داشتن ویتامین ب 6 به مقدار زیاد جهت تامین سوخت و ساز ورزشکاران و افزایش توان و مقاومت آنها در ورزشهای سنگین بسیار موثر است.
6- به علت داشتن ویتامین آ در تقویت سیستم بینایی بسیار موثر است.
7- باعث کاهش کلسترول خون می شود.
کد:
1503
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۴ شهريور
بازدید:
5712
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2
فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4
کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5
علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7
خوراکیهای سالمی که برای کودکان مضر هستند
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8
طرز تهیهی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9
عسل طبیعی با طعم پورشه
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11
عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این خوردنیها را با هم نخورید
ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...
مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی میشود
محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث میشود...
ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟
شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه
لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزلهزده
یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
چگونه با زیره لاغر شویم
مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره میتواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمونها سبب کاهش وزن شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است